Sony X Series

Pressemelding fra Sony 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bærbare og smarttelefonvennlige X Series-høyttalere fra Sony med NFC og "One-touch" trådløs musikkstreaming

Slapp av hjemme eller skap feststemning med SRS-BTX500 trådløs høyttaler fra Sony. Høyttalerens 2.1-kanals høyttalersystem gir en 40W styrke som fanger alles oppmerksomhet. Uansett musikksmak vil du nyte naturlig lyd takket være den topp moderne Sony ‘DMC’

1-teknologien. Dual Passive Radiators gir ekstra kraft til lave toner, mens Clear Phase DSP gjenskaper følelsen av en live opptreden, med en utrolig gjengivelse av instrumenter og vokaler.

Ved å bruke Magnetic Fluid-teknologi, opprinnelig utviklet av NASA, har Sony laget verdens første høyttalere som spiller på hele spekteret, og som reduserer forvrengning for å få merkbart klarere lyd. Det unike designet styrker effektiviteten ved å øke volumnivået sammenliknet med vanlige høyttalere på samme energinivå. Festgjestene vil legge merke til forskjellen med høyere og klarere musikk.

Sonys unike DSEE-behandling øker kvaliteten på komprimerte musikkfiler og gjenoppretter høye frekvenser som blir borte når du hører på musikken på den mobile enheten din.

Enda slankere, lettere og et utmerket reisefølge er BTX300, som gir en tilfredsstillende 20W utgangseffekt fra sitt 2-kanals høyttalersystem. Det er ingen lettvekter når det kommer til seriøs lydkvalitet, med en passiv radiator for ekstra kraft til lave toner.

Ute eller inne, i huset eller på helgeturer. Du kommer til å nyte musikk som fyller hele rommet fra alle Bluetooth®-aktiverte enheter som for eksempel din iPhone/iPad eller Android smarttelefon/nettbrett.

Enkel streaming med NFC og "One-touch" trådløs tilkobling

De slanke og elegante nye BTX500 og BTX300 gjør det enkelt å overføre musikk fra din mobile enhet.

Alt som kreves er en berøring: Bare hold smarttelefonen* eller nettbrettetmot den trådløse høyttaleren i et øyeblikk. Ved hjelp av NFC (Near Field Communication)-teknologi kobles høyttaleren umiddelbart til telefonen uten kabler, fiklete oppsett eller Bluetooth®-tilgangskoder.

Og du trenger ikke bekymre deg hvis du ikke har en NFC-aktivert smarttelefon. Begge høyttalerne kan streame musikk trådløst via Bluetooth® fra din iPhone / iPad eller andre Android-mobiler og nettbrett i standard sammenkoblingsmodus.

Hvorfor ikke ta musikken med deg? BTX500 og BTX 300 er perfekte partnere for dagsturer eller helgeturer. Det slanke og bærbare designet på begge dockene passer enkelt inn i en koffert eller reiseveske. Det langvarige oppladbare batteriet gir strøm i opptil 8 timer (BTX300) / 6 timer (BTX500) med lytting mens du er ute og farter.

Begge høyttalerne tilbyr også den ekstra fordelen med ‘hands-free’-høyttalermodus, som lar deg snakke med venner på telefonen mens du går rundt i rommet. De har også en praktisk USB-port til å lade opp smarttelefonen – flott hvis batteriet går tomt når det ikke er en stikkontakt i nærheten.

Tilgjengelighet og pris:

De nye SRS-BTX500 og SRS-BTX300 trådløse høyttalerne fra Sony er tilgjengelige fra april 2013, og får følgende veiledende priser:

Powered by Labrador CMS