Sony h.ear- og Walkman NW-A25HN

Pressemelding fra Sony 2. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fargerike lydnyheter fra Sony

Med sin nye serie av lydprodukter setter Sony igjen fokus på kvalitetsrik og høyoppløst lydkvalitet. Sony gir deg nå de nye, stilrene “h.ear” (uttalt hear)-hodetelefonene og Walkman® som kommer med i unike design i dype sjatteringer i blått, rødt, svart, gult og rosa slik at du kan velge det som passer din stil best. Serien støtter høyoppløst lydkvalitet slik at du skal få en bedre musikkopplevelse enn noen gang før, og høre musikken slik artisten ønsket at du skulle høre den. I serien bestående av de nye “h.ear on”-hodetelefoner, “h.ear in NC” digitale, støykansellerende øreplugger og Walkman NW-A25HN/NW-A27HN har Sony fokusert på skjønnheten i det enkle. Det er denne kombinasjonen av kvalitet og design som gjør disse enhetene til både gode lydprodukter og stilfullt tilbehør som vil få folk til å snu seg etter deg på gata.

“h.ear on”-hodetelefoner

Sonys “h.ear on”-hodetelefoner kombinerer en enhetlig, stilren design med en komfortabel passform. Hodetelefonene er kompatible med høyoppløst lydkvalitet, og en presis bassgjengivelse komplementeres av en 40mm HD-driverenhet som reproduserer lyd opptil 60kHz. I tillegg gir de lette CCAW (CopperCladded Aluminium Wired)-spoleren høy linearitetsrespons ved høye toner. For å kunne levere en så god lydopplevelse med så klar lyd som mulig, er membranen kledd i titan for å minimere uønskede vibrasjoner. Hodetelefonenes sammenleggbare design og avtakbare ledning i matchende farge gjør dem også til en ypperlig reisekamerat om du skulle ønske å ta dem med den på ferie ­– “h.ear on” kan enkelt pakkes ned i bag eller veske.

“h.ear in NC”-øreplugger

Sonys “h.ear in NC” er et godt eksempel på selskapets fokus på funksjonell design og ikonisk estetikk. Takket være Sonys nyutviklede 9mm høysensitive driverenhet, kan de slanke og kompakte ørepluggene reprodusere frekvenser opptil 40 kHz og levere krystallklar høyoppløst lydkvalitet.

For å gi deg en oppslukende musikkopplevelse på selv de mest bråkete plasser, er ørepluggene utstyrt med en batteridrevet, dobbel støykanselleringsteknologi. Automatic AI NoiseCancelling-teknologiene filtrerer ut all uønsket støy i opptil 16 timer, noe som gjør dette til verdens første[1] digitale støykanselleringsøreplugger som er kompatible med høyoppløst lyd. Om det innebygde lithium-ion-batteriet går tomt kan du enkelt lade det opp igjen via microUSB mens du forsetter å høre på dine favorittlåter – med støykanselleringen på.

Walkman NW-A25HN/NW-A27HN

Nye Walkman NW-A25HN/NW-A27HN bygger videre på standarden satt av NWZ-A15, og er utstyrt med alt du kan forvente deg fra en høyoppløst kraftpakke og mer til. Med de tilhørende digitale støykansellerende hodetelefonene som er kompatible med høyoppløst lyd kan du nyte musikk uten forstyrrelser fra dine omgivelser. Musikken får også en enda mer delikat og dynamisk lyd enn noen gang, takket være oppgraderinger av Sonys S-Master HX™ heldigitale forsterker. Sonys unike oppskaleringsteknologi DSEE HX™ forbedrer i tillegg komprimerte musikkfiler som MP3 til nær høyoppløst lydkvalitet.

Trådløs lytting med høy kvalitet er gjort mulig med LDAC – en ny lydteknologi fra Sony som lar deg nyte høykvalitets trådløs lyd via Bluetooth®. Med tre ganger så mye overført data[2] tilfører LDAC en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikk.

Walkman nyhetene er tilgjengelige med 16GB (NW-A25HN) og 64GB (NW-A27HN)[4]Med et microSD-kort for utvidet minne kan du også nyte enda flere av dine favorittlåter med høyoppløst lydkvalitet, og med 50 timers[3] batterikapasitet kan du lytte til musikken uten å bekymre deg for at musikkspilleren snart skal gå tom for strøm.

Pris og tilgjengelighet

Sonys nye serie av h.ear-hodetelefoner og Walkman NW-A25HN vil være tilgjengelig fra oktober, og vil ha følgende veiledende pris:

Produkt og Pris

MDR-100A: 1.700 kroner

MDR-EX750: 1.700 kroner

NW-A25HN: 2.200 kroner

Powered by Labrador CMS