LG NP3530 og NP6530

Pressemelding fra LG Electronics 18. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LGS NYE TRÅDLØSE HØYTTALERE – DIN KOMPIS I HENGEKØYA I SOMMER

Etter en kald vinter og en vår som stort sett var av det våte slaget, er sommeren endelig her. Det er tid for late dager i hengekøya, piknik, sol og bading – gjerne med litt herlig musikk som selskap. Med dagens smarte mobiltelefoner og nettbrett, finnes all den musikken vi måtte ønske bare et tastetrykk unna. Men for å få god lyd må vi ta i bruk hodetelefoner, og da kan ikke musikkopplevelsen deles med andre. Dette løser LGs nye, trådløse høyttalere enkelt.

Høyttalerne kommer i to modeller – den smidige og mer portable NP3530, som finnes tilgjengelig i butikk nå, i tillegg til den litt større og kraftigere modellen NP6530, som lanseres i august. Et innebygget batteri og mulighet for tilkobling via Bluetooth, gjør det enklere enn noensinne å høre på musikk, radio eller podcaster sammen med andre, direkte fra smarttelefonen din uansett hvor du er. Lytt til din spilleliste med sommerlåter ved grillen, eller last ned NRKs radio-app og nyt dagens sommerprat på radio sammen med venner i solen med en kopp kaffe?

Lekent design i smidig format

Den bærbare LG NP3530 er den minste modellen i familien, og får lett plass i strandbagen eller i en håndveske. Akkurat som den større NP6530, har den innebygget batteri og mulighet for tilkobling via Bluetooth. Alle funksjoner styrer du fra smarttelefonen din eller nettbrettet ditt via den gratis, nedlastbare appen. Takket være NFC kan du enkelt holde telefonen din opp mot høyttaleren og starte appen automatisk, og du er på god vei mot en herlig sommer med massevis av musikk.

Kraftig lys i lekker retrodesign

20-wattshøyttaleren LG NP6530 er både pen og har god lyd, og lanseres med perfekt timing til å bli en skikkelig humørspreder på sensommerfester og skalldyrmiddager. Høyttaleren kobles enkelt til en smarttelefon eller nettbrett via NFC Bluetooth Pairing, hvorpå det bare er å sette i gang musikken og nyte. Denne modellen har også støtte for DLNA for ekstra fleksibilitet. Naturligvis styres også NP6530 direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av den nedlastbare appen.

Pris og tilgjengelighet

LG NP3530 er tilgjengelig i Norden fra og med nå, til en anbefalt cirkapris på 1299 kr. LG NP6530 vil sannsnligvis komme i butikk i løpet av august 2013, til en anbefalt cirkapris på 1990 kr inklusive moms.

Powered by Labrador CMS