Matt Engstrom i amerikanske Shure Incorporated med den nye blåtannkabelen, og mikrofonen MV88. Foto: Stian Sønsteng
Matt Engstrom i amerikanske Shure Incorporated med den nye blåtannkabelen, og mikrofonen MV88. Foto: Stian Sønsteng

KABEL GJØR SHURE-PROPPEN TRÅDLØS

– Vår nye blåtannkabel, som selges separat for rundt 300 kroner, gjør våre eksisterende ørepropper trådløse, sier Matt Engstrom i Shure Incorporated.

Publisert

Han er kategoridirektør for mikrofoner, hodetelefoner og øreplugger i det amerikanske selskapet. Fra 2010 til i dag har de lansert en produktlinje med isolerte øreplugger, der kabelen til selve pluggene kan skrus av og skiftes ut, og de avhengig av hvilken kabel som brukes kan spille på en analog, digital eller trådløs enhet.

– Den nye kabelen gjør enkelt og rimelig våre øreplugger kompatible med blåtann, sier Engstrom til fagbladet Elektronikkbransjen når vi møter ham på CES-messen i Las Vegas.

– Fra våren vil kabelen også følge med i esken når man kjøper en ny øreplugg fra oss, sier Engstrom.

DAC-kabel

Shure kommer også med en fjerde kabel, som kategoridirektøren kaller en premium oppgradering.

– Denne kommer med plugg for Apples Lightning og USB-C, og konverterer det digitale signalet til analogt, og har en innebygd forsterker som optimaliserer signalet for våre øreplugger. Denne vil koste 99 USD, sier Engstrom.

Shure har i et par år hatt mikrofonen MV88 for salg. Denne har lightning-plugg, og er beregnet på bruk med Apples håndholdte enheter.

Den nye kabelen gjør enkelt og rimelig våre øreplugger kompatible med blåtann

– Brukt sammen med Shures app, har denne gitt høyoppløste lydopptak. Sammen med en videoapp, har derimot lyden blitt komprimert. Nå oppgraderer vi vår egen app, slik at både lyd og bilde tas opp høyoppløst - og lydfila lagres i wav-format, sier Engstrom.

Powered by Labrador CMS