CANTON TREFFER PLANKEN

– Med DM8, den tredje lydplanken fra Canton, treffer vi lavbudsjettklassen under 5.000 kroner.

Det sier Ståle Andersen, daglig leder i Siv.ing. Njål Hansson AS.

– DM8 er en rimeligere versjon av DM90 og DM70. Uten dypbasshøyttaler (subwoofer), men med tilkoplingsmuligheter for dette.Dette er et etterspurt produkt, der vi med riktig pris og enkelt oppsett treffer et viktig marked, sier Andersen.

DM90 og DM70 har innebygde bassbokser og optisk/digital coax-tilkopling. Andersen sier dette er fullverdige stereoanlegg med 350 watt i en liten lydplanke.

– Dette er Canton på sitt beste. Det er såpass mye bass i disse, så de færreste kopler til en dypbasshøyttaler. Prisene er 13.000 og 10.000 kroner, sier Andersen.

I tillegg kommer DM2, som består av to satellitthøyttalere og dypbasshøyttaler. Dette systemet går litt lavere i frekvens og koster 12.000 kroner.

MP3-generasjonen

– Det er definitivt denne veien utviklingen går, der stadig flere produkter blir rettet mot PC- og MP3-generasjonen. Markedet er annerledes enn for ti år, sier Andersen.

På IFA var han også opptatt av Beyerdynamics hodetelefon T 50 P.

– Dette er en utrolig hodetelefon med Tesla-teknologi. Denne gjør noe med lydtrykket og gir vanvittig god bass. Etterspørselen er så stor over hele verden at vi har problemer med å levere nok til våre kunder i Norge. Prisen er 2.500 kroner, sier Andersen.

På IFA var han til stede sammen med salgssjef Anne Sundby, samt selskapets to grunnleggere Elin og Njål Hansson. De to sistnevnte eier fortsatt 40 prosent av aksjene, mens deres tre døtre eier 20 prosent hver.

– Vi er 13 ansatte og har snevret litt inn på sortimentet for å fokusere mer på de viktigste merkene. I tillegg til Canton og Beyerdynamics er dette kabler fra Supra og lerret fra Grandview, og ikke minst veggfester fra svenske SMS, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS