Sony App Remote

Pressemelding fra Sony 5. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer underholdning på veien med Sonys nye App Remote

Koble smarttelefonen til bilstereoen og spill musikk, få tilgang til apps og motta tekstmeldinger trygt og enkelt

• Koble smarttelefonen til bilstereoen og styr musikken mens du kjører

• Vis spillelisten fra stereoen på smarttelefonen

• Du trenger ikke se på skjermen på telefonen for å motta tekstmeldinger – hør meldingen opplest fra høyttaleranlegget i bilen

Ta kontrollen bak rattet

Ønsker du å ha en spilleliste som underholder deg på bilturen, og slippe å skifte mellom smarttelefonen og bilstereoen? Med Sonys nye App Remote kan du få tilgang til alle favorittsangene dine på ett sted – trygt og enkelt mens du kjører bil.

Du kan enkelt kombinere musikk og apper på smarttelefonen med spillelisten på bilstereoen. Trykk på «play» på bilstereoen og hør på musikksamlingen uten å behøve å bytte mellom enhetene. Du kan enkelt bytte mellom FM radio, CD, USB-enhet, musikk fra smarttelefonen eller nettradio, samtidig som du kan finne frem på kart eller andre apper på smarttelefonen. App Remote leser til og med opp tekstmeldingene dine for deg, slik at du trygt kan konsentrere deg om kjøringen.

Intuitive funksjoner

Funksjonene som vises på smarttelefonen er intuitive og enkle og forstå. Enkle bevegelseskontroller som vertikal swipe med fingeren for å bytte radiostasjon, et trykk for play eller pause, eller horisontal swipe for å hoppe til neste spor. La musikken spille mens du holder øye med veien og trafikken.

Hold kontakten underveis på turen

Når du mottar en tekstmelding på smarttelefonen, leser App Remote tekstmeldingen høyt for deg gjennom høyttalerne på bilstereoen. Det betyr at du ikke trenger å kjøre til side, og stoppe bilen for å følge med på hva som skjer eller legge planer.

Gjør reisen mer underholdende

App Remote er en innovasjon skapt av Sony for å forbedre kjøreopplevelsen. Med App Remote har du alt av musikk og underholdning samlet på en plass, uavhengig av hvilken enhet det er lagret på.

- Vi har designet App Remote for å ta brodden av kjedelige bilturer, og gjøre det enklere å nyte favorittmusikk og apper mens du reiser. Du trenger ikke å avbryte turen når en tekstmelding kommer inn, og kan komme frem dit du skal uten å gå klipp av de siste nyhetene, sier nordisk produktsjef Mika Ilves.

App Remote er tilgjengelig for gratis nedlastning via Google Play (Androide smarttelefoner), og i App Store (iOS iPhone) fra 1. september.

Nøkkelfunksjoner

• Kontroller apper og musikk – App Remote lar deg koble opp din Androide smarttelefon med Bluetooth, og etablerer en toveis link som gir deg kontroll over underholdningen

• Se spillelisten fra bilstereoen på smarttelefonen– fra avspillingsmenyen til albumbilder gir smarttelefonen deg en god oversikt over underholdningen mens du kjører

• Opplesing av tekstmeldinger – App Remote leser innkommende tekstmeldinger til smarttelefonen over høyttaleranlegget i bilen.

Powered by Labrador CMS