Clint Digital Freya

Pressemelding fra EET Europarts 15. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Prisvinnende høyttalere i nye farger

Clint Digital introduserer de prisvinnende FREYA høyttalerne i Asgard™ serien i 3 nye farger.

Clint Asgard™ serien består av en rekke elegante og brukervennlige høyttalere med multi-room og streaming-funksjonalitet.

Streaming kan skje via en eller flere høyttalere på samme tid, slik at alle rom fylles med musikk. Serien er laget for å passe inn i et hvilket som helst interiør og nå tilfører FREYA høyttalerne også nye farger inn i interiøret.

De nye fargene er alle pastellfarger: Dusty Rose, Misty Green og Powdery Blue. Hver farge gir FREYA et nytt uttryk og foreller en ny historie. Tilgjengelige i løpet av november.

Spesifikasjoner:

FREYA høyttaler, Bluetooth eller Wi-Fi (AirPlay/DLNA/Multiroom):

FREYA passer inn i alle rom; kontoret, soverommet, kjøkkenet m.m. Den er portabel og kan enkelt flyttes fra rom til rom, eller tas med utendørs.

Designet er elegant med en sylindrisk form og et kompakt mentalgitter. Det gir et enkelt og klassisk uttrykk. Fremstilt av høykvalitets-stål og klasse-A aluminium, som gir høyttaleren robusthet.

Betjeningsknappene er plassert på toppen av høyttaleren for enkel betjening. FREYA gir en behagelig, myk og detaljert lyd.

Pris:

Veiledende utsalgspris for FREYA  m/Bluetooth:  kr. 1 495,-

Veiledende utsalgspris for FREYA  m/W-iFi:         kr. 2 295,-

Powered by Labrador CMS