Creative Nuno

Pressemelding fra Creative 2.september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creatives nye Nuno-høyttalere med moderne stoffkledning forener design og god lyd

Creatives nye stoffkledde høyttalerserie, Nuno, er designet til både å både se og høres bra ut, uansett du befinner deg.

Creative lanserer nå en ny serie bærbare livsstilhøyttalere. Nuno-serien består av den kompakte Creative Nuno samt den ennå mindre mikro-høyttaleren Nuno Micro. Tanken har vært å skape en høyttaler, som stråler av enkelthet og luksus til det designbevisste publikum.

Japansk inspirasjon

Nuno betyder «vevd tøy» på japansk, og serien har fått sitt navn fordi begge modellene er trukket med vevd stoff. Stoffet gir et enkelt og minimalistisk, men samtidig rått, uttrykk. De rene linjene skaper en simpel og tidløs stil, som gir assosiasjoner til vakkert håndverk. Det er mye detaljer – så selv kontrollknappen er spesialdesignet, så estetikk og funksjon går opp i en høyere grad.

Forøvrig passer høyttalerne perfekt inn i et hvilket som helst rom, og Nuno-serien leverer også en imponerende god lyd, og høyttalerne er enkle å koble til med Bluetooth.

Creative Nuno-serien – kort fortalt:

Tekniske spesifikasjoner Creative Nuno:

Tekniske spesifikasjoner Creative Nuno Micro:

Pris og tilgjengelighet

Creative Nuno and Nuno Micro er tilgjengelig fra september 2016 til følgende veiledende priser:

Creative Nuno 449 kr

 Creative Nuno Micro 249 kr

Powered by Labrador CMS