Creative Outlier

Pressemelding fra Creative 12. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer et nytt hodesett for alle med en aktiv livsstil

Creative Outlier er det nyeste Bluetooth®-hodesettet fra Creative og ideelt for alle med en aktiv livsstil. Det ultralette On-ear-hodesettet har hele fire tilkoblingsmuligheter og et stort utvalg funksjoner; for eksempel kan du foreta håndfrie oppringninger, få opplest tekstmeldinger og spore løpeturen med hodesettets rundeteller.

Seks utskiftbare silikonringer i ulike farger følger med hodesettet, så Outlier kan styles slik at det alltid passer til din stil og humør.

Creative lanserer nå hodesettet Outlier – et kraftig Bluetooth-hodesett som er utviklet for allemed en aktiv livsstil – fra daglig pendling til fysiske aktiviteter ute og inne. Hodesettet kan brukes både med og uten en smarttelefon, og med en vekt på bare 93 gram er Outlier et ultralett hodesett som verken fyller eller tynger i vesken eller ryggsekken når du er på farten. For de treningsglade har hodesettet en innebygd rundeteller som for eksempel kan hjelpe med å holde styr på tidtakingen under løpetrening.

Tilpass hodesettet ditt

Outlier er utviklet slik at man nærmest ikke merker at man har det på, noe som gjør det ideelt til mange timers bruk. Det er utstyrt med en slitesterk og fleksibel hodebøyle og myke øreputer som føles behagelige mot huden og sitter tett inntil øret.

Hodesettet fås i to farger – hvit og sort – og til begge versjonene følger det seks utskiftbare silikonringer i ulike farger til ørekoppene. Dette gir et stort utvalg fargekombinasjoner, så hodesettet kan styles slik at det alltid passer til ens eget humør og stil. Ringene bidrar dessuten til en mer velbalansert lydopplevelse med kraftig bass. Som en morsom funksjon kan de medfølgende ringene erstattes med de populære elastiske armbåndene fra Rainbow Loom®, som gir en mer akustisk og porøs lydopplevelse med mer bass.

Når det gjelder lydavspilling er Creative Outlier utviklet for å levere varene. Hodesettet er utstyrt med to 32 mm neodymiumbaserte lyddrivere, og det støtter inntil 10 timers musikkavspilling på én opplading1.

Tilkoblingsmuligheter:

NFC-aktivert Bluetooth: Outlier har innebygd Bluetooth v4.1, slik at det enkelt og hurtig kan forbindes trådløst med en smarttelefon eller annen Bluetooth-enhet. Hvis enheten er NFC-aktivert, trengs det bare ett enkelt klikk for å pare enheten med

hodesettet.

USB: Outlier støtter også digital lydavspilling fra datamaskinen via USB. Du kan tilpasse lydinnstillingene ved å laste ned den gratis Sound Blaster-programvaren slik at du får en lydprofil som passer til din smak, enten det er til musikk, film eller spill.

Aux-In: Outlier leveres med en 3,5 mm stereoinngang og kan tilkobles alle analoge lydenheter.

MP3: Det er også mulig å spille av yndlingsmusikken din fra et microSD-kort via Outliers innebygde MP3-funksjon. Med støtte for MP3-, WMA- og WAW-formater kan du høre på inntil 10 000 MP3-spor ved å sette et 32 GB microSD-kort direkte inn i hodetelefonene.2

Øvrige funksjoner:

Buddy: Intelligente talebeskjeder: Android™-brukere kan gratis laste ned Creatives tekst-til-tale-app Buddy, som kan lese tekst fra for eksempel SMS, WhatsApp, Viber, Skype, Facebook og Messenger høyt for deg.

Innebygd «pacer mode»: Med bare ett enkelt trykk kan Outlier informere om dine rundetider eller samlet tid, noe som er ideelt til for eksempel sirkel- eller intervalltrening eller ved lange gå- eller løpeturer.

Krystallklare samtaler med ClearSpeech™: Den innebygde mikrofonen med ClearSpeech™-teknologi isolerer mot ekstern støy og forbedrer klarheten slik at samtalene dine høres tydelig. I tillegg er hodesettet aktivert for HD-voice3

Pris og tilgjengelighet

Creative Outlier koster 949 kroner og kan kjøpes fra februar 2016.

1 Den reelle batterilevetiden kan variere avhengig av bruk og innstillinger.

2 Støtter microSD- eller micro SDHC-kort på inntil 32GB formatert til FAT/FAT32. Støttede lydformater: MP3, WMA og WAV (16-bit 48

kHz PCM). Støtter MP3 og WMA inntil 320 kbps. Støtter ikke WMA Pro / Lossless.

3 Fungerer med støttede smarttelefoner og mobile nettverk.

.

Powered by Labrador CMS