Creative Sound Blaster JAM

Pressemelding fra Creative 3. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Sound Blaster JAM, et superlett Bluetooth-hodesett for smarttelefoner og nettbrett

Et kraftig hodesett som er lett å ta med seg, har 12 timer batteritid og Sound Blaster-behandling ved tilkobling til PC/Mac med USB

Creative Technology Ltd har nettopp kunngjort lanseringen av Sound Blaster® JAM, et lett og kraftig Bluetooth-hodesett med lang batteritid som gir dagens smarttelefonbrukere glimrende trådløs lyd til musikk, filmer, spill og kommunikasjon på farten.  Hodesettet kan også brukes som hodetelefoner med Sound Blaster-forbedret lyd når det er koblet til PC/Mac via USB.

Den perfekte ledsageren til smarttelefoner

Sound Blaster JAM støtter lydstrømming med Bluetooth 4.1, slik at brukeren kan kommunisere og strømme lydinnhold fra sin mobile enhet uten å knote med ledninger. Hodesettet har også trådløs tilkobling med Near Field Communication (NFC) for enkel paring med én berøring.  Hodesettets moderne, lette utforming, komfortable øreputer, lange batteritid og enkle betjening på øreklokken gjør det til den perfekte ledsageren til håndfri stemmekommunikasjon, musikkavspilling, filmer og mobilspill. Hodesettets kraftige Neodymium-drivere gir liv til brukerens lyd, mens den innebygde mikrofonen, som har støyreduksjon og nøytralisering av akustisk ekko, gir fantastisk klar lyd, perfekt for Bluetooth-aktiverte telefonsamtaler.

Hodetelefoner med Sound Blaster-forbedret lyd til din PC/Mac

Koble Sound Blaster JAM via USB til en datamaskin for å lytte til ren, ikke-komprimert digital lyd, og nyt forbedringen som Sound Blasters avanserte SBX Pro Studio™ gir for musikk, filmer og spill. SBX Pro Studio, en programserie for lydteknologi slik som Surround, Crystalizer, Bass, Smart Volume og Dialog Plus, gir brukerne evnen til å tilpasse hvert aspekt av hodetelefonenes lydinnstillinger. SBX Surround øker og utvider den virtuelle romfølelsen, noe som lar brukerne glede seg over realistisk surroundlyd når de ser filmer eller spiller spill, mens SBX Crystalizer gjenoppretter detaljer og utvider lydens dynamiske område.

Nøkkelfunksjoner for Sound Blaster JAM:

• Lett, bærbar utforming

Sound Blaster JAM bruker lette materialer som minimaliserer størrelsen og øker komforten og mobiliteten.

• Langvarig lyttekomfort

Den ergonomiske utformingen av de myke øreputene garanterer komfort og mange

lyttetimer.

• Neodymium-drivere med høy ytelse

Neodymium-driverne har høy ytelse og takler en frekvensrespons på 20 Hz til 20 kHz.

• Utviklet av Sound Blaster

Sound Blaster JAM er spesielt utviklet og finjustert av Sound Blaster-teamet for å gi rik lyd og kraftig bass når du lytter til musikk, ser film eller spiller spill på farten.

• Bluetooth 4.1 og trådløs NFC-teknologi

Bluetooth-hodesettet har NFC-teknologi som muliggjør enkel paring med én berøring ved å trykke en NFC-aktivert enhet mot øreklokken.

• Inntil 12 timer* trådløs avspilling eller taletid

Energi-effektiv lydstrømming gir deg utvidet trådløs bruk på inntil 12 timer*, noe som er helt i toppen av ytelse i lettvekterkategorien.

• Bedre BASS med ett trykk

Skru opp bassen med ett enkelt trykk på BASS-knappen på øreklokken.

• Enkelt tilgjengelige kontroller på øreklokken

Innebygget i øreklokken er også hovedkontrollene for hodesettets strøm, volum, Bluetooth-tilkobling, spill av / pause for lyden samt samtaler, noe som gir deg en praktisk fjernkontroll for telefonen din.

• USB-port for praktisk lading og digital lydstrømming med avansert Sound Blaster-behandling fra en datamaskin

Lad opp hodesettet mens du nyter lyd av høy kvalitet med avansert Sound Blaster-behandling, enten du hører på musikk, ser filmer eller spiller spill på en datamaskin via USB-kabel.

• Innebygd støyreduksjon og mikrofon med nøytralisering av akustisk ekko i telefonsamtaler

Når den er paret til en telefon via Bluetooth, blokkerer den innebygde mikrofonen støy i omgivelsene og eliminerer ekko slik at lytteren kan høre motparten tydelig under en samtale.

* Faktisk batteritid varierer avhengig av bruk og voluminnstillinger.

Pris og tilgjengelighet

Bluetooth-headsettet Creative Sound Blaster JAM er priset til 399 NOK og er tilgjengelig på nettbutikken www.creative.com.

For informasjon om tilgjengelighet i butikk kan du høre med lokale, autoriserte forhandlere.

For mer informasjon om Creative Sound Blaster JAM kan du gå til http://uk.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-jam

Powered by Labrador CMS