Libratone ONE CLICK og ONE STYLE

Pressemelding fra Libratone

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Libratone ser rødt med ONE CLICK og ONE STYLE

Libratone lanserer nye, røde versjoner av de populære bluetooth-høyttalerne ONE CLICK og ONE STYLE. De fargerike høyttalerne blir siste tilskudd i den fleksible og sprutsikre GO-serien fra Libratone.

Libratone lanserer bluetooth-høyttalerne ONE CLICK og ONE STYLE  i «Cerise Red». Nå får du flere valg i jakten på høyttalere som matcher dine egne stilpreferanser. Den sprutsikre høyttalerserien, som først ble lansert i sommer, er bærbare og små nok til å passe inn i en hvilken som helst veske eller bag. De sikrer bakgrunnsmusikk for små og store utendørsopplevelser, og kobler sømløst til både mobile enheter og andre Libratone bluetooth-høyttalere.

Libratone signerer nok en gang høyttalerne med glimrende akustikk, takket være deres 360-graders lydteknologi. Med frekke, røde versjoner tar Libratone sin elegante, skandinaviske design ett hakk videre.

ONE CLICK og ONE STYLE bluetooth-høyttalere i Cerise Red koster kr 1849,- og er tilgjengelige nå på libratone.com.

Libratone ONE CLICK – justerbart design og lyd i fokus

Libratone ONE CLICK har et fleksibelt, innovativt design med utskiftbart håndtak og festeanordning. En støtabsorberende ramme omkranser høyttaleren som leveres med to utskiftbare håndtak - en stropp og en krok, så den kan henges på en veske, benk eller gren. Med et klikk eller to kan brukeren endre måten den blir båret eller brukt på. ONE CLICK er formet som en bok, for å passe lett inn i en ryggsekk eller veske.

Fantastisk lyd i en liten, robust pakke

ONE CLICK utnytter Libratones overlegne 360-graders lydteknologi for å levere god akustikk i en liten, robust pakke. Høyttaleren er perfekt for norske forhold - designet for å tåle skiftende værforhold, uten å ofre lydkvaliteten. Den har et kraftig 3" basselement, en 1" diskant og to passive drivere for å få festen i gang eller sørge for avslappende bakgrunnsmusikk, hvor enn du måtte befinne deg. Høyttaleren veier kun 900 gram og er også tilgjengelig i fargene Graphite Grey, Cloudy Grey og Caribbean Green.

Libratone ONE STYLE - løkke for enkel bæring

ONE STYLEs bokform gjør den enkel å slenge i sekken, samtidig som den ivaretar det klassiske Libratone-designet med en eksklusiv gummiramme og enkel fingerløkke. Høyttaleren er designet for å være et moteriktig tilbehør til ethvert på-farten-antrekk, og har både 360-graders lyd og mulighet for å koble flere enheter sammen – og slik skape en større lydopplevelse hvis man er mange. Den gir den samme intuitive brukeropplevelsen Libratone er kjent for, ved å kunne styres og linkes sammen både via berøringspanel på selve høyttaleren og via Libratones app for iOS og Android. Den har Bluetooth 4.1for tilkobling fra mobile enheter og Bluetooth +1-teknologi for å kunne koble to bluetooth-høyttalere sammen eller koble en luetooth-høyttaler med en ZIPP eller ZIPP MINI. Høyttaleren er også tilgjengelig i fargene Graphite Grey, Cloudy Grey og Caribbean Green.

Nøkkelegenskaper for både Libratone ONE CLICK og ONE STYLE

• Bluetooth 4.1-tilkobling

• Bluetooth +1 for å koble enten to Libratone bluetooth-høyttalere sammen eller en Libratone bluetooth-høyttaler sammen med en Libratone ZIPP

• Musikkstrømming med alle tilgjengelige tjenester som Spotify, Apple Music og Tidal

• Fungerer som "speakerphone" med innebygd mikrofon for krystallklare samtaler

• Over 12 timers batteritid

• Sprutsikre – du trenger ikke stoppe å spille selv om det begynner å regne

• Koble to mobile enheter til høyttaleren samtidig, og enkelt la venner dele sin musikk

• Lading via mikro-USB

• 3,5 mm AUX

• Måler 20,5x12x4,1 cm og veier 900 gram

Salg og priser

• Kan bestilles nå på libratone.com, kommer til utvalgte forhandlere

• Libratone ONE CLICK (Cerise Red) koster NOK 1849,-

• Libratone ONE STYLE (Cerise Red) koster NOK 1849,-

Libratone GO høyttalerutvalget inkluderer også Libratone TOO (NOK 1399,-). Denne kommer i Cerise Red senere i år. Alle tre høyttalerne er også tilgjengelige i fargene Graphite Grey, Cloudy Grey, Caribbean Green.

Powered by Labrador CMS