Jabra PRO 900-serie

Pressemelding fra Jabra 28. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabras populære Jabra PRO™ 900-serie med Bluetooth

Jabras populære PRO 900-serie har nå fått Bluetooth. En undersøkelse viser at hele 75 prosent av medarbeiderne kan besvare flere samtaler når de er tilkoblet med trådløs teknologi.

Tapte anrop kan gi virksomheter produktivtetstap. En undersøkelse fra Jabra og YouGov blant 11 096 kontormedarbeidere på verdensbasis viser at 75 prosent kan besvare flere anrop ved å bruke trådløse headset.

- Vi er glade for at Jabra PRO 930 og Jabra PRO 935 er optimert for Lync og gir våre kunder muligheten til å velge en trådløs enhet som gjør at de kan jobbe overalt – både når de beveger på seg på jobben og er utenfor kontoret, sier Giovanni Megzec, General Manager of Lync Product Marketing i Microsoft.

Det er nå enda enklere å besvare et Microsoft® Lync®-anrop. Jabras PRO 900-serie støtter opp om Microsoft Lync-strategien ved å gi en konsekvent brukeropplevelse uansett om Lync brukes på PC, Surface™-nettbrett eller Windows Phone®. Med Jabra PRO 935 er det problemfritt uansett om man er på farten, borte fra skrivebordet eller i en telefonsamtale.

- Effektivitet og økt mobilitet er nøkkelfordeler med trådløse headset. Stadig flere gjør flere ting samtidig – prater i telefonen mens de bruker PC-en eller går rundt til andre avdelinger. Med et trådløst headset har du større arbeidsradius, og kan ha større fokus på arbeidsoppgavene enn på telefonen, sier Holger Reisinger, Jabra Vice President of Marketing, Products and Alliances.

To nye varianter til grunnleggende behov

Det er nå to nye modeller i Jabras PRO 900-serie. Jabra PRO 925 for Bluetooth og skrivebord samt Jabra PRO 935 for Bluetooth og UC-løsninger. I tillegg til å være optimert for Microsoft Lync, tilbyr Jabra PRO 935 sømløs integrasjon og samtalekontroll med ledende UC-systemer og PC-telefoner som IBM, Cisco og Avaya.

Priser

Jabra Pro 935 og Pro 925 er i salg og har en anbefalt utsalgspris på kroner 2200 eks. mva.

Powered by Labrador CMS