Kitsound Hive Discovery

Pressemelding fra Tura Scandinavia 23. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kitsound Hive Discovery

Bluetooth høyttaler med innebygget powerbank og lommelykt

Tura Scandinavia lanserer Kitsound Hive Discovery, en bluetooth høyttaler med innebygget LED lommelykt samt powerbank for lading av din smartphone. Høyttaleren leverer rik og kraftfull lyd og klarer å spille opp til 8 timer på én lading. Dette er en perfekt flerfunksjonshøyttaler. Du har alltid mulighet for å høre på din favorittmusikk og du har ekstra batteri til din smartphone. Lommelykten er kraftfull og fungerer utmerket når du har behov for en god lyskilde. Den har en kraftig konstruksjon og den robuste designen gjør at den tåler tøffe tak.

Kitsound Hive Discovery tåler et fall fra 1,5 meter og er vann- og støvresistent med IP44 klassifisering. Den innebygde powerbanken på 2850 mAh gir din smartphone lading ved behov. Med Bluetooth V4 slipper du kabler, den har en 3,5mm jack inngang om du allikevel ønsker å koble den til med kabel. Du kan også ta imot samtaler via Kitsound Hive Discovery da den har innebygget mikrofon. Rekkevidden er opp til 10 meter. Kitsound Hive Discovery kommer i tre farger, svart, grønn og blå.

Kitsound distribueres av Tura Scandinavia AB.

Powered by Labrador CMS