Koss BTS1

Pressemelding fra Tura Scandinavia 25. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Velkjente og klassiske Koss lanserer ny trådløs bluetooth høyttaler - BTS1

Nye BTS1 Wireless Bluetooth Speaker er spesielt designet for portabilitet og «on-the-go bruk». Den er liten nok til å passe i lommen og veier kun 136 gram!

Den lette designen har minimalistiske funksjoner som gjør det utrolig kompakt – ideell for reiser. "Vår største utfordring var å få BTS1 til å høres like bra ut som den ser ut," sier Koss.

"Resultatet fra våre lydteknikere og vårt designteam var enda bedre, ved bruk av unike løsninger for høyttalerelement, tilkoblinger og materialvalg ble lyden overraskende romslig og klar, tatt i betraktning av den lille størrelsen."

Å bruke BTS1 er virkelig enkelt. Knapper direkte på høyttaleren gir mulighet for rask sammenkobling og enkel tilgang til volumkontrollen. BTS1 har også 3,5 mm AUX inngang samt AUX utgang for seriekobling. En unik kickstand lar deg bytte mellom retningsbestemt og 360 graders lyttemodus.

Powered by Labrador CMS