Ultimate Ears UE BOOM 2

Pressemelding fra Ultimate Ears 15. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ultimate Ears lanserer ny trådløs høyttaler:

Der ingen skulle tro at noen kunne BOOM

På nytt utfordrer Ultimate Ears deg til å flytte festen med introduksjonen av UE BOOM 2 - en fargerik serie av strand-, snø- og "dra hvor som helst"-høyttalere.

I tillegg til å lage god lyd i alle retninger, er UE BOOM 2 designet for å tåle en real støyt, vann og gjørme - altså den perfekte festhøyttaleren. UE Boom 2 bruker de samme høykvalitetsmaterialene man er kjent med fra Ultimate Ears, er vanntett (IPX 7), fallsikker (opptil 1,5 meter) og ikke minst veldig kule. Høyttalerens form er lik en vannflaske, slik at du enkelt kan legge den i flaskebeholderen på sykkelen eller feste den på ryggsekken, og bare nyte livet med litt stemningsmusikk ved siden av.

Musikk hvor som helst, når som helst

UE BOOM 2 er en videreutvikling av den prisvinnende UE BOOM 360-høyttaleren som Ultimate Ears introduserte i 2013, og har 25 prosent høyere lyd, lengre rekkevidde (30m) og et helt vanntett design. Den har 15-timers batteriliv, pluss en ny knapp som lar deg bytte sanger uten å måtte ta frem telefonen.

- Musikk handler om å gjøre gode øyeblikk til fantastiske øykeblikk, sier Rory Dooley, daglig leder i Ultimate Ears.

- Ved å ta musikken med seg, kan du dele disse øyeblikkene overalt. Det er derfor alle Ultimate Ears-høyttalerne er designet for å være opplevelsessikre høyttalere som tåler en støyt. Vi har hele tiden ledet kategorien av bluetooth-høyttalere i en ny retning, og nå gjør vi det igjen med UE BOOM 2, fortsetter han.

Flere funksjoner

UE BOOM 2 blir enda bedre med tiden. Ved å bruke UE BOOM 2-appen for iOS og Android, kan du doble lyden ved å pare UE BOOM 2 med hvilken som helst Ultimate Ears-høyttaler,  skru på høyttaleren med telefonen, eller bli vekt til favorittmusikken din. Nye oppdateringer blir sendt til UE-høyttalere gjennom appen, slik at du kan fortsette å utvide funksjoner, noe som gjør høyttaleren fremtidssikker og bedre med tiden.

UE BOOM 2 kommer i seks nye fargevariasjoner: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical and BrainFreeze.

Pris og tilgjengelighet

UE BOOM 2 er forventet å være tilgjengelig i USA og utvalgte land i Europa og Asia i september 2015, til en veiledende pris på 1999.00 NOK.

Powered by Labrador CMS