Sony SRS-X2 og SRS-X3

Pressemelding fra Sony 16. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De nye kompakte bærbare høyttalerne fra Sony, SRS-X2 og SRS-X3, er ideelle for både innendørs og utendørs bruk med sitt lettvektige og kompakte design. Med eksepsjonell lydytelse for sine små størrelser, er Sony’s bærbare høyttalere perfekte for å lytte til musikk fra din mobile enhet. Tilkoblingen til din mobile enhet skjer raskt og enkelt med innebygget Bluetooth® for trådløs streaming, eller hvis du har en NFC-aktivert enhet – bare berør toppen av hovedenheten til høyttaleren med mobilen eller nettbrettet for «one-touch» lytting av musikk.

SRS-X3 trådløs høyttaler

SRS-X3 har kraften til å forvandle en hvilken som helst telefon, nettbrett eller mobil enhet til et bærbart lydanlegg. SRS-X3 har alt: god ergonomi, motstandsdyktig materiale og imponerende basslyd pakket i et unektelig stilig design. Som med storebrødrene, SRS-X9, SRS-X7 og SRS-X5, har SRS-X3 også «definitive outline» design som sørger for høy lydkvalitet og glir lett inn i hvilket som helst hjem interiørmessig.

Den imponerende basslyden, for en høyttaler av denne størrelsen, er konstruert av to passive radiatorer plassert på både forsiden og baksiden, sammen med lufttrykket som genereres fra de 20W «full range» høyttalerne. Den høye lydkvaliteten oppnås ved Clearaudio+, Sonys unike teknologi fra kompetansen innen digital prosessering. ‘Sound mode’ sikrer videre et bredere lydbilde med en imponerende effekt.

Det er ingen grunn til å ta avbrekk fra dine favorittlåter ettersom høyttalerne er utstyrt med et innebygget batteri med opp til syv timers spilletid, perfekt for ta med seg rundt. Batteriene kan enkelt lades opp via en micro USB-kabel. AC-strømforsyning og micro USB-adapter gir ekstra strøm og lader høyttaleren enda raskere. Den matchende sammenleggbare bærevesken gjør den desto enklere å ta med seg rundt. Med oppkobling til trådløs streaming via Bluetooth og NFC, fungerer SRS-X3 også som en innebygget høyttalertelefon som muliggjør håndfri telefonsamtaler før du enkelt kan vende tilbake til spillelisten.

SRS-X2 trådløs høyttaler

SRS-X2 er din perfekte reisekompanjong. Så liten at den er lett å bære i hånden, men allikevel kraftig nok til å skape oppsiktsvekkende lyd. Lydkvaliteten lar seg ikke svekke av størrelsen, og er ytterligere forbedret med Sonys CloearAudio+ -teknologi i tillegg til ‘Sound mode’. Det slitesterke og lette designet, gjør denne bærbare høyttaleren ideell for utendørs musikkavspilling.

Høyttaleren er tilrettelagt for uanstrengt trådløs musikkstreaming med innebygget Bluetooth-oppkobling. Bluetooth og NFC gjør det mulig å få tilgang til, og spille alle dine favorittlåter med bare en enkel berøring, uten å måtte kobles med ledninger. Høyttaleren har et innebygget batteri, som optimalt lades med micro USB-lader og USB AC-adapter. SRS-X2 har opp til fem timers spilletid, og er perfekt til å ta med på festival eller en avslappende dag i parken.

Pris og tilgjengelighet

De nye høyttalerne fra Sony, SRS-X2 og SRS-X3, blir tilgjengelig for salg i juli og får følgende veiledende priser:

SRS-X3: 1300 kroner

SRS-X2: 900 kroner

Powered by Labrador CMS