TT Micro BlueParrott Xpressway II

Pressemelding fra TT Micro 20. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer BlueParrott® Xpressway II

Hodesettet som gir deg optimalisert lyd i ekstremt støyende omgivelser

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, er nå aktuell med det trådløse bluetooth-kompatible hodesettet BlueParrott® Xpressway II.

Er du på farten eller på kontoret og trenger å ta en telefonsamtale, er Xpressway II det ideelle verktøyet for deg. Hodesettet veier kun 20 gram, er utstyrt med en av markedets beste støydempingsteknologier, og kan kobles opp mot ethvert bluetooth-kompatibelt produkt.

Minimerer støy og optimerer lyden

Xpressway II er spesielt utviklet for bruk i bråkete omgivelser, og er utstyrt med en av markedets beste støydempingsteknologier. Med den avanserte Xtreme Noise Suppression™-teknologien reduseres 94 prosent av selv den kraftigste bakgrunnsstøyen i din omgivelser, slik at du alltid vil ha en klar lyd på øret - uansett hvor du befinner deg. Wideband audio gir deg i tillegg en naturlig lydkvalitet, slik at du aldri vil ha problemer med å høre hva motparten sier. Hodesettet er også utstyrt med funksjoner som gjør at du kan koble opp to telefoner, eller én telefon og én Bluetooth-kompatibel enhet, samtidig. Når hodesettet er slått på, vil den automatisk forsøke å koble seg til enheten den sist var parret sammen med.

Xpressway II’s oppladbare batteri lar deg bruke hodesettet i syv timer før det må lades opp på nytt, noe som gjør at du kan bruke det hele dagen uten å bekymre deg for at batteriet dør ut.

Mange bruksalternativer

Foruten bruk til samtaler på jobb og på fritiden, tilbyr Xpressway II også A2DP-støtte som betyr at den kan kobles til din musikkspiller, GPS eller andre Bluetooth-kompatible enheter. Tilkoblet eksempelvis en musikkspiller, vil lydkvaliteten optimaliseres og gi musikken den gode lyden den fortjener.

Ved å tilby flere komfortable bruksalternativer, kan brukeren selv finne ut hvilken bæremåte som er den mest komfortable. Xpressway II kommer nå med en ny type ørebøyle som gjør at brukeren kan ha den på øret og ikke i øret som er den vanligste måten å bære et slikt hodesett på. I tillegg har man alternativer for å bære hodesettet over hodet eller bak nakken.

Tekniske spesifikasjoner:

Pris og tilgjengelighet

BlueParrott® Xpressway II er allerede tilgjengelig i butikk, og har en veiledende pris på kr. 1.249,-.

Powered by Labrador CMS