Bose AE2w Bluetooth

Pressemelding fra Bose 7. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NYE TRÅDLØSE HODETELEFONER FRA BOSE

Bose AE2w Bluetooth

I dag introduserer Bose sine første trådløse hodetelefoner med Bluetooth-teknologi,Bose AE2wBluetooth. Hodetelefonene kan enkelt og trådløst kobles til iPad og andre Bluetooth-enheter, og lar deg se TV-serier, filmer og lytte til musikk med imponerende lydkvalitet fra Bose.

AE2wBluetooth-hodetelefonene leverer bedre stereolyd enn ordinære trådløse hodetelefoner ved hjelp av eksklusiv Bose-teknologi. Bose TriPort-teknologi og patenterte aktive forsterkere gjengir dype basstoner og skaper et mer naturtro lydbilde når du lytter til musikk og ser på film.

De nye hodetelefonene har beholdt passformen og den lave vekten til Bose AE2 og AE2i-hodetelefonene. Den nye, avtakbare batteridrevne Bluetooth-modulen på venstre øreklokken veier ikke mer enn kabelen den erstatter fra tidligere modeller.

AE2wBluetooth-hodetelefonene er optimalisert for bruk med iPad, og er kompatibel med de fleste Bluetooth-enheter som støtter Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Brukergrensesnittet er intuitivt og oversiktlig, og det er enkelt å betjene visse iPad-funksjoner direkte fra hodetelefonene.

Ved å trykke på to knapper på hodetelefonenes Bluetooth-modul, kobler man seg trådløst til en enhet. Hodetelefonene kan kobles til to kilder samtidig, slik at brukeren for eksempel kan hoppe mellom å se en film på en iPad, og besvare en innkommende samtale via smarttelefonen.

Det trådløse signalet fungerer opptil ca. ni meter fra enheten. Et integrert oppladbart batteri gir minst sju timer lytting, eller over 200 timer i standby-modus. Hvis batteriet går tomt for strøm eller det ikke er noen tilgjengelig Bluetooth-tilkobling, kan den avtagbare Bluetooth-modulen erstattes med en medfølgende lydkabel.

Tilgjengelighet

De nye Bose AE2wBluetooth-hodetelefonene vil være tilgjengelig fra 14. mai 2013 for 1999 NOK. Utsalgsprisen på Bose AE2 og AE2i er henholdsvis 1300 NOK og 1500 NOK. Alle hodetelefonene selges fra autoriserte Bose-forhandlere og online på bose.no