Bose SoundLink Bluetooth høyttaler III

Pressemelding fra Bose 7. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NY BOSE SOUNDLINK BLUETOOTH SPEAKER III

Den beste Bluetooth-høyttaleren fra Bose noensinne

Bose lanserer den nye SoundLinkBluetoothspeaker III, den siste i den anerkjente SoundLink–serien fra Bose. SoundLinkBluetoothIII er Boses besteBluetoothhøyttaler til nå, med enda bedre ytelse, helt nytt design, bedre batterikapasitet og nye deksler i fem forskjellige farger. Den kobler seg trådløst til smarttelefonen og nettbrettet, og gjør det mulig å dele favorittmusikken din – uansett hvor du er og hvor du skal.

Den nye SoundLink III bruker en rekke teknologier utviklet av Bose for å gjenskape musikk med dybde og klarhet. Forbedret elektronikk gjør at den spiller høyere enn sine forgjengere, uten at det går utover balanse og lydgjengivelse, selv på høye lydnivåer.

SoundLink III er utviklet med tanke på lang levetid og aktiv bruk. Det nye designet er inspirert av SoundLink Mini-høyttaleren. Den er kraftig bygd, med kurvede kanter og en slank profil som gjør at man ikke trenger deksel eller holder. Silikonpanelet beskytter mot støv og skitt, og en metallgrill beskytter mot fingermerker. For ytterligere beskyttelse har Bose utviklet nye deksler i grått, blått, grønt, oransje og rosa.

SoundLink III veier bare 1300 gram, er 13 centimeter høy, 25 centimeter bred og 5 centimeter dyp. De oppladbare batteriene har en varighet på opptil 14 timer.

SoundLink III streamer musikken trådløst via BluetoothA2DP, og inkluderer en kraftig antenne for bedre forbindelse. De seks siste tilkoblede enhetene blir lagret i minnet, slik at du slipper å koble opp på nytt fra gang til gang. Og selve bruken er enkel, bruk knappene på panelet eller på enheten som er koblet til.

Historien

Utviklet for å fungerer med de fleste Bluetooth-enheter, er Bose SoundLink-høyttalerne internasjonalt anerkjent for å være kategoristandarden innen ytelse, mobilitet og varighet.

Den første SoundLink Mobile-høyttaleren ble introdusert i 2011, og redefinerte hele kategorien for Bluetooth-høyttalere. Den ble oppgradert året etter med enda bedre ytelser. Sommeren 2013 ble SoundLink Mini en del av produktserien, og produktet ble raskt markedsledende innen ultrabærbare alternativer. I dag flytter SoundLink III grensene ytterligere: Den spiller bedre, lengre og er fortsatt bygd for å vare. Alt i et nytt design med flere fargerike deksler.

Pris og tilgjengelighet

SoundLink Bluetooth høyttaler III er tilgjengelig for 2499,- hos utvalgte Bose forhandlere og Bose.no. Deksler er tilgjengelig for 299,- pr. stykk.   

Powered by Labrador CMS