D-Link Music Everywhere

Pressemelding fra D-Link 5. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer ‘Music Everywhere’ for å forvandle dine gamle stuehøyttalere til trådløse høyttalere for musikkstreaming

mydlink™ Home tilbyr en prisvennlig oppgradering av dine gamle høyttalere for trådløs streaming fra smarttelefon eller nettbrett – fungerer også som trådløs range extender

— D-Link avduker nå mydlink™ Home Music Everywhere (DCH-M225) som en del av sin nye serie produkter for det smarte hjemmet.

Music Everywhere strømmer musikk fra både Android- og iOS-enheter, eller hvilken som helst annen nettverkstilkoblet mediespiller, til hvilke som helst høyttalere eller hjemmekinoanlegg som har en standard 3.5mm jack-inngang.

Designet på veggpluggen er kompakt, bærbar og krever ingen ytterligere strømforsyning. Den kan raskt og enkelt flyttes rundt i huset. Dersom du har flere Music Everywhere-enheter i ulike rom, krever det bare et enkelt tastetrykk for å flytte musikken fra ett rom til et annet.

Music Everywhere kan strømme musikk fra hvilken som helst nettverkstilkoblet mediespiller, eller musikktjeneste på enheter med støtte for DLNA eller AirPlay.

Innstalleringen av mydlink™ Home Music Everywhere er så enkelt som å plugge inn enheten i et strømuttak og koble den til det trådløse nettverket. Med et enkelt tastetrykk sikres tilkoblingen ved bruk av Wi-Fi Protected Setup (WPA). Alternativt, hvis du har en WPA-ruter kan du laste ned QRS mobilappen og følge de enkle stegene for å logge inn på Music Everywhere’s konfigurasjon i en nettleser.

Enheten fungerer også som en trådløs rekkeviddeforlenger, som eliminerer døde soner i det trådløse nettverket, og utvider rekkevidden i alle krinker og kroker i huset. Med støtte for 11n-teknologi, leverer enheten hastigheter opp mot 300Mbps og tar i bruk hjemmets miljø ved å la signalene sprette fra vegger og tak for å unngå hindringer.

- De fleste husholdninger har digitale musikkbibliotek spredt rundt på ulike enheter, kombinert med streaming fra ulike nettverkstjenester. Music Everywhere gjør det utrolig enkelt å koble seg på disse, og streame musikk omkring i huset, uten begrensninger av den korte rekkevidden fra Bluetooth. For ytterligere bekvemmelighet, utvider den også rekkevidden på Wi-Fi til områder som er vanskelige å nå ut til, slik som kjeller og loftsrom, og sikrer en fantastisk lytteropplevelse hvor enn du måtte befinne deg i hjemmet. Music Everywhere bidrar til et enkelt og smart hjem, sier Marco Stenvall produktsjef for D-Link Norden.

Pris og tilgjengelighet

mydlink™ Home Music Everywhere Wi-Fi Audio Extender (DCH-M225/E) er nå tilgjengelig for salg, og får en veiledende pris på 449 kroner.

Powered by Labrador CMS