Hitachi UR18DSDL

Pressemelding fra Hitachi 21. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hitachi lanserer UR18DSDL - en ny robust DAB+ radio og "musikkmaskin" med Bluetooth og integrert bassrefleks!

Brukervennlig og allsidig DAB+ radio med Bluetooh som gir mulighet for trådløs musikkavspilling.

USB-tilkobling gir mulighet for tilkopling av mobillader og bærbare musikkenheter. Dette er en skikkelig "musikkmaskin" med flott og kraftfull lyd gjennom 2 høyttalere (7W lydeffekt) og integrert bassrefleks. Robust konstruksjon med gummiputer som beskytter mot fall og hard bruk, gjør at radioen passer fint på byggeplassen og i tøffe arbeidsmiljøer. Med IPX4 klassifisering tåler denne radioen både vannsprut og ca 5 minutter i regn. Radioen er lett å transportere, med bærehåndtak som også fungerer som veltebøyle. Praktisk oppbevaringspanel for telefon eller medieavspiller, LCD-display med bakgrunnsbelysning og klokke m/alarmfunksjon (drives av medfølgende AA-batterier).

UR18DSDL drives enten av kompatible Hitachi Li-ion slide batterier 14,4-18V (medfølger ikke) eller medfølgende AC strømadapter.

Radioen finnes også uten Bluetooth og DAB+, men har da modellbetegnelse UR18DSAL

Begge modeller leveres med 2 stk AA batterier (kun for LCD-display) og AC strømadapter, men uten Hitachi-batterier, kompatibel batterilader og annet tilbehør.

Tekniske spesifikasjoner:

Som vanlig kjennetegnes produkter fra Hitachi av ergonomisk og innovativ design, i tillegg til solid og gjennomtestet teknologi. Hitachi har 3 års garanti på alt av elektrisk verktøy, samt batterier og ladere, les mer på: www.hitachi-powertools.no/service/garanti

Powered by Labrador CMS