Pure Evoke D6

Pressemelding fra Pure 20. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DAB-radio med overlegen stereolyd:

Pure lanserer Evoke D6 med Bluetooth

Pure har videreutviklet en av de mest ikoniske digitalradioene gjennom tidene, og introduserer nå Evoke D6 i Norge med Bluetooth og overlegen stereolyd.

Den nye Evoke D6 har to høyttalere, strømlinjeformet utseende, kvalitetslyd og Bluetooth som gjør det enkelt å streame musikk. Radioen er bygget på britisk design og ingeniørkunst, og er håndtilpasset for å levere meget god lyd med den siste digitale teknologien. DAB-radioen er designet i eik, og har fremragende akustiske egenskaper. Driverenheten er spesialutviklet akkurat for denne radioen, og er designet og bygget på en måte som sikrer krystallklar lydgjengivelse, både når det gjelder dynamikk og frekvensrespons. Radioen har nok et kjent utseende, men teknologien som ligger bak produktet produserer en uovertruffen stereolyd.

– Evoke D6 er et resultat av vårt kontinuerlige arbeid for å designe og bygge de beste radioene på markedet. Siden den første Evoke-radioen i 2002 har Evoke-serien høstet mye anerkjennelse for lyd og design, og den nye Evoke D6 er laget for deg som setter pris på god lyd og musikk, sier Jasper Wybrants, Country Manager for Pure i Norge.

Radioen er litt stor og med sitt moderne utseende og gode lyd, passer den perfekt til å gjenskape stereolyd i hjem over hele Norge. Den integrerte 20 watts digitalforsterkeren gir Evoke D6 styrke, samtidig som et aktivt, multippelt feedback equaliseringssystem kontinuerlig jobber for å skape den varme og gode lyden.

Radioen støtter DAB, DAB+ og FM, og med Digital Radio Tick-godkjenning er den klar for overgangen til et digitalt radionett. Evoke D6 har Bluetooth-tilgang, noe som gjør det enkelt å streame musikk trådløst fra for eksempel laptop, smarttelefon eller nettbrett. Det er også mulig å strømme via AUX-kabel. Radioen kommer med to alarmer og berøringssensitivt snooze-håndtak, noe som gjør at den passer perfekt i alle rom inkludert soverommet.

Det er mulighet for å benytte miljøvennlige og oppladbare ChargePak F1. ChargePak leverer opp til 65 timer med trådløs lytting, og du har tilgang på 30 forhåndsinnstilte kanaler (15 DAB og 15 FB) med fem hurtigknapper og utgang til hodetelefoner. Evoke D6 leveres med tre års garanti som standard. 

Evoke D6 er tilgjengelig i utvalgte forhandlere og anbefalt utsalgspris inklusiv mva. er: 2 299,-.

Powered by Labrador CMS