Daniel Fredrikson i Yamaha Music Europe med hodetelefonen YH-E700B og den nye blåtannhøyttaleren WS-B1A. Foto: Stian Sønsteng

FØLGER OPP MED E700B

– E700A-hodetelefonen ble satt pris på av mange, med virkelig god lyd. Vi har forbedret og oppdatert denne, og har høye forventninger til YH-E700B.

Publisert

Det sier Daniel Fredrikson i Yamaha Music Europe. På utdanningsmessen Elon Expo i Örebro i april, viser han den nye hodetelefonen YH-E700B.

– Dette er en videreføring av YH-E700, blant annet med bedre støyreduksjon, den nyere blåtannversjonen 5.2, oppdatert og lettere design på bare 335 gram, og i tillegg til sort kommer den i beige i stedet for i hvitt, sier Fredrikson.

Han sier YH-E700 ble en favoritt for mange.

Yamaha YH-E700B. Pris: 3.800,- Foto: Yamaha

32 timer batteritid

– Vi har solgt bra av E700, selv om det er mange konkurrenter i dette segmentet. De som velger Yamaha er gjerne dem som virkelig setter pris på god lyd, og med E700B får du en hodetelefon med aktiv støydemping og god batteritid, på hele 32 timer, sier Fredrikson.

Hodetelefonen optimaliserer i sanntid lyden etter hodet og ørene til lytteren

YH-E700B koster 3.800 kroner.

– True Sound-systemet gir en dynamisk musikkopplevelse, med Yamahas kombinasjon av akustikk og elektronikk. Elementene leverer troverdig lyd, med lav forvrengning og et realistisk lydbilde, og hodetelefonen optimaliserer i sanntid lyden etter hodet og ørene til lytteren, sier Fredrikson.

Han viser også en ny blåtannhøyttaler, WS-B1A.

– Dette har vi ikke hatt tidligere. Den kommer i tre ulike farger, i et diskret design, og gir god lyd i forhold til størrelse og pris, sier Fredrikson.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS