Plantronics Voyager Focus UC

Pressemelding fra Plantronics 9. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plantronics første trådløse stereo-hodesett med aktiv støykansellering for arbeidsplassen

Voyager Focus UC gjør det enklere å holde fokus, høre og bli hørt i åpne kontorlandskap

Plantronics er nå aktuell med et nytt tilskudd i sin Voyager-serie. Vi snakker om Voyager Focus UC, markedets første trådløse Bluetooth stereo-hodesett med aktiv støykansellering (ANC) designet for å redusere støy og distraksjoner i åpne kontorlandskap.

Voyager Focus UC er et topprodukt for samhandling – unified communications (UC) og multimedia-applikasjoner. Hodesettet er designet for firmaer med åpne kontorlandskap eller andre miljø der bakgrunnsstøy er framtredende. Voyager Focus UC sørger for god komfort og inkluderer intuitiv sensor-teknologi, lydvarsler, HD-lyd og hi-fi stereo-lyd for den beste lydopplevelsen.

– En god lydopplevelse er en nøkkelingrediens når det gjelder effektiv kommunikasjon og samarbeid, men den gode lydopplevelsen blir stadig utfordret, spesielt i åpne kontorlandskap hvor den ytre støyen kommer fra flere steder, forklarer Rich Costello, forskningsanalytiker hos IDC.

Voyager Focus UC har høykvalitets materialer og estetisk design, og sørger for førsteklasses lyd på begge sider av telefonsamtalen. Hodesettets tette og omsluttende utforming gjør at volumet på de høyfrekvente lydene i et kontorlandskap reduseres. Brukere vil oppleve at de lavere lydene, slik som fra ventilasjonsanlegg og vifter, reduseres til et absolutt minimum. For å redusere lyden som overføres og høres av andre, er det plassert inn tre fininnstilte mikrofoner. Lydreduserende algoritmer gjør at tastelyden fra tastaturet og lyden fra bevegelser begrenses, samtidig som taleforståelsen optimaliseres. Med det menes at mottakeren av samtalen vil høre brukerens stemme – og ikke lyden fra omgivelsene.

– Vi forsøkte å ha alle utfordringene i et moderne kontorlandskap i tankene, og lage en god løsning for dem. Vi designet et produkt som takler omgivelsene og sensorer vil gjøre brukeropplevelsen optimal, sier Bill Loewenthal, visepresident i Enterprise Solutions Management hos Plantronics.

– Den virkelige innovasjonen er likevel lydopplevelsen. Vi har benyttet oss av den beste mikrofon-teknologien med algoritmer som sikrer klarhet av brukerens stemme samtidig som all bakgrunnsstøy undertrykkes. I tillegg vil hodesettet koble inn brukerens lydprofil og sørge for at favorittspillelista høres dynamisk ut, legger han til.

Voyager Focus UC: Funksjoner

Pris og tilgjengelighet

Voyager Focus UC vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra september 2015. Veiledende pris er 2795,-