Sony SRS-BTS50

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La musikken strømme trådløst med den super-portable høyttaleren SRS-BTS50 fra Sony

Få suveren surroundlyd overalt med musikk fra din smarttelefon eller nettbrett

Nyt naturen – og musikken

Når du vil være utendørs med familie og venner, skal du ikke behøve å la musikken bli igjen inne eller måtte bruke små smarttelefon-høyttalere som musikkanlegg. Den ultra-portable trådløse høyttaleren SRS-BTS50 er svaret.

Lett vekt og en robust design er den perfekte kombinasjonen for dine aktiviteter utendørs. Enten du er på fjelltur med venner, tilbringer dagen i parken eller nyter helgen hjemme kan du alltid ha dine favorittsanger i en umiddelbar nærhet. Du trenger heller ikke tenke på kabler når du vil overføre sanger fra telefonen til høyttaleren. Utstyrt med NFC One Touch Listening og Bluetooth kan du enkelt og trådløst overføre hele din musikksamling fra telefonen til høyttaleren. SRS-BTS50 er også utstyrt med håndfri-knapp som lar deg motta telefonsamtaler uten at du trenger å bruke telefonen eller pause musikken for å snakke.

Designet for å dele lyd

Den trådløse høyttaleren SRS-BTS50 har en unik sekskantet design som har mer enn bare en estetisk appell. For mindre grupper med mennesker, er høyttalerens retningsbestemte modus ideell, og om flere mennesker blir med kan du bare vippe høyttaleren oppover for å oppleve virkelig surroundlyd. Det utskiftbare batteriet vil dessuten gi dere musikk i opptil ti timer mellom hver ladning. Ettersom SRS-BTS50 er skapt for utendørsbruk, er den trådløse høyttaleren sikret mot vannsprut som plutselig nedbør.

Pris og tilgjengelighet

Den trådløse høyttaleren SRS-BTS50 er tilgjengelig fra oktober 2013, og vil ha en veiledende pris på 1200 kroner.

Powered by Labrador CMS