Sony Google NSZ-GS7 og NSZ-GP9

Pressemelding fra Sony 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få Googles vidunderlige verden rett inn i TV-en din

Nå lanserer Sony Google-nettverksmediespilleren NSZ-GS7 og Google-Blu-ray-spilleren NSZ-GP9

Sonys nye Google-produkter kan kobles til en TV via HDMI, slik at du enkelt kan se HDTV[1], bruke applikasjoner og surfe på nettet med høy hastighet. Den raske søkemotoren samler søkeresultater fra TV-programmer og nettinnhold som for eksempel YouTube til én resultatliste, og med den nyeste versjonen av Google TV-plattformen kan nettsider eller apper vises samtidig som en TV-sending. Over 2000 ulike apper kan lastes ned fra Android Market, deriblant 50 apper som er utviklet og spesialtilpasset for TV.

Google TV har også støtte for Sony Entertainment Network, som gir deg Music Unlimited – Sonys nye nettskybaserte digitale musikktjeneste som inneholder over 12 millioner sanger.

I 2010 lanserte Sony verdens første[2] Google-HDTV i USA.

- Vi var de første i bransjen som lanserte Google TV-produkter, og ved hjelp av Internett-TV-kunnskapen vår vil vi fremover lansere nye produkter med enda bedre brukervennlighet til enda flere kunder, i tillegg til å styrke kompatibiliteten mellom Internett-produktene, TV-ene og de mobile enhetene våre, sier Masashi Imamura, som leder Sonys Home Entertainment Business Group.

Brukervennlig fjernkontroll

Fjernkontrollen har en styreplate på den ene siden og et fullt tastatur med bakbelysning på den andre siden. I tillegg har den mikrofon for stemmesøk[3] og en bevegelsessensor med tre akser som gjør det enkelt å betjene spill. Den fungerer dessuten som en universalfjernkontroll[4], slik at du også kan bruke den til å styre TV-en eller forsterkeren din.

Sonys mobilapper øker tilkoblingsmulighetene på tvers av enheter Mobilapper på Android-enheter som Sony Tablet og Sony Ericsson Xperia, i tillegg til Apple-enheter som iPad og iPhone, gjør det mulig å øke tilkoblingsbarheten på tvers av enheter. Med ”Media Remote” kan du for eksempel ”kaste” en nettside som vises på en mobil enhet til en TV, eller sende en nettside som vises på en TV til en mobil enhet. ”TrackID” kan på sin side søke etter og raskt finne informasjon om musikken som spilles i et TV-program, for så å kunne streame videofilmer og annet medieinnhold til en mobil enhet.

Bedre brukeropplevelse med BRAVIA-TV-er

Ved å klikke på ”Google TV”-ikonet på hjemmemenyen på kompatible BRAVIA-modeller fra 2010 eller senere[5] får du enkelt tilgang til apper eller Android Market. Du kan også betjene de viktigste funksjonene på Google-nettverksmediespilleren og Google-Blu-ray-spilleren ved hjelp av BRAVIA-fjernkontrollen.

Pris og tilgjengelighet

NSZ-GS7 blir tilgjengelig for salg i juni, og får en veiledende utsalgspris på 1700 kroner. NSZ-GP9 blir tilgjengelig for salg i august, og får en veiledende utsalgspris på 2700 kroner.

Powered by Labrador CMS