Sony Blu-ray Disc

Pressemelding fra Sony 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fantastisk design med trådløs nettverkstilkobling, elektroniske tjenester og enkel kontroll fra din mobil

Hjemmeunderholdning har aldri sett bedre ut enn med de fire Smart

Blu-ray Disc™-spillerne fra Sony med nytt og lekkert design.

Denne sesongens funksjonsrike Smart Blu-ray Disc™-serie skaper umiddelbart tilstedeværelse i et hvert hjem. Definerte linjer gjenspeiler ‘Sense of Quartz’-designet som er signaturen på denne sesongens BRAVIA TV-serie.

Om du ser på filmer i 3D på Blu-ray Disc™eller din favoritt-DVD oppskalert til Full HD, vil du kunne nyte en utmerket bildekvalitet. Koble din Smart Blu-ray Disc™-spiller til de siste generasjons BRAVIA LCD-TVer med støtte for TRILUMINOS-skjerm, og du vil oppleve enda mer levende bilder med et rikere og bredere spekter av naturtro farger.

Den nye hel-integrerte optiske maskinen maksimerer playback-stabilitet og har nå en enda raskere Quick Start Loading. Bare slipp en disk inn i spilleren og underholdningsopplevelsen starter umiddelbart.

Koble deg opp til enda flere underholdningsopplevelser med Wi-Fi

Med innebygget trådløst nettverk kan du koble deg til en spennende verden av internettinnhold og tjenester. De trådløse mottaksforholdene er forbedret sammenlignet med tidligere modeller, for en sterkere og mer stabil tilgang til streaming-tjenester – selv om ruteren din er ute i gangen eller i et annet rom.

Det er enkelt å utforske et stort utvalg av innhold fra Sony og andre store navn. Med et abonnement fra Sony Entertainment Network kan du nyte millioner av sanger og reklamefrie radiokanaler fra Music Unlimited. Trenger du enda mer underholdning? Koble deg opp til populære streaming-tjenester som Netflix. Bla gjennom dine favorittnettsteder på storskjerm mens du slapper av på sofaen. Du kan til og med delta i samtaler på sosiale nettverk som Facebook og Twitter mens du ser på TV.

Behold kontrollen med TV SideView

Styr din Smart Blu-ray Disc™-spiller (*1) fra din Xperia Tablet X, Xperia smarttelefon, iPhone eller iPad med TV SideView. Denne gratis app’en (Android eller iOS) gjør det enklere å bla gjennom programoversikter, utforske internettjenester og oppdage enda mer innhold til den Blu-ray Disc™en eller TV-serien du ser på. Er du opptatt med å gjøre noe annet kan du til og med kontrollere spillerens `hands free´ med talekommandoer.

Tilgjengelighet og pris:

De nye BDP-S1100, BDP-S4100 and BDP-S5100 Smart Blu-ray Disc™-spillerne fra Sony er tilgjengelige fra februar 2013, og får følgende veiledende priser:

Produkt                Pris

BDPS1100B.EC1      700 

BDPS3100B.EC1    1000

BDPS4100B.EC1    1000

BDPS5100B.EC1    1300

(*1) Unntatt BDP-S1100

Powered by Labrador CMS