Sony Blu-ray-spillere

Pressemelding fra Sony 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rask og enkel tilgang til internettinnhold med ny og forbedret lyd- og bildekvalitet

Ta et steg videre og gled deg over smart underholdning med den nye vårkolleksjonen av Blu-ray™-spillere fra Sony. De er mer intelligente enn noensinne, og gir deg en spennende verden av innhold med flotte bilder og lyd, mange tilkoblingsmuligheter og enkel styring.

De fire nye Blu-ray-spillerne imponerer selv før du har startet filmen. Super Quick Start sikrer en rask og responsiv drift mens du nyter de nye og spennende bilde- og lydfunksjonene.

Speil smarttelefonen på TV-skjermen

Skjermspeiling via Miracast™gjør at du kan se det som er på din Android-smarttelefon eller nettbrett, blåst opp på TV-skjermen. Du trenger ingen ruter, internettilkobling eller spesiell app for å koble deg opp slik at du kan glede deg over YouTube-filmer eller spill. Skjermen på din mobile enhet sendes trådløst til Blu-Ray-spilleren slik at du kan dele innholdet på TV-en.

Stabil streaming

Ytelsen på Wi-Fi er ytterligere styrket med en sensitiv antenne i spilleren som trekker svake internettsignaler fra ytterpunktene i huset. Du trenger ikke bry deg om hvor spilleren er plassert for å utnytte strømming av HD-video med høy kvalitet fra ditt hjemmenettverk – selv 3D-innhold.

Mer kodeks – mer innhold

Sony skjemmer deg bort: Alle nye Blu-ray-spillere tilbyr et bredt spekter av filer og innholdstyper. Vis filmer, bilder og musikk fra USB-enheter eller fra en server i hjemmenettverket – avspillingsmulighetene har aldri vært flere enn nå som S6200 har blitt utvidet til også å støtte .mkv-videoer.

La forestillingen begynne

Super Quick Start vekker umiddelbart spilleren til live, og gjør at du kan få tilgang på internettinnhold og apper raskere enn noensinne, med oppstart på under ett sekund. Oppstarten på Blu-ray-diskstasjonen er også raskere: filmen ruller kun 30 sekunder etter at du har lagt disken i spilleren. Driveren er også mer stillegående og slitesterk, med en forseglet støvsikker mekanisme som sikrer feilfri avspilling.

Flere detaljer

Den ledende modellen S6200 oppgraderer din Blu-ray-samling til 4K ultra HD, med fire ganger flere piksler enn Full HD. Den ekstra detaljen puster nytt liv i alle favorittfilmene når du ser dem på en 4K-TV.

Selv kvaliteten på internettvideoer forbedres med IP Content Noise Reduction Pro som er drevet av den raske Dual Core-prosessoren. Lavoppløselige klipp ser skarpere ut, med lavere støy og naturlige tonegraderinger.

Sensasjonell lyd

Årets Blu-ray™-spillere skilter med førsteklasses lyd- og bildekvalitet. Digital Music Enhancer med Sonys unike lydteknologi sikrer en mer tilfredsstillende lydkvalitet – om du ser på internettvideoer eller lytter til MP3-musikk på en tilkoblet USB-enhet. Digital Music Enhancer gjenoppretter de subtile høyfrekvente detaljene som ellers går tapt når du lytter til komprimerte digitale musikkfiler. Dynamic Range Recovery gjenoppretter tapt dynamikk i lydspor med lav-bithastighet for en mer romslig, naturlig lytteopplevelse.

De nye BDP-S6200, BDP-S5200, BDP-S4200 og BDP-S1200 Blu-ray™-spillerne fra Sony har følgende tilgjengelighet:

BDPS1200B.EC1

Mars

BDPS4200B.EC1

Mars

BDPS5200B.EC1

April

BDPS6200B.EC1

Mars

Powered by Labrador CMS