Den Lille Havfruen

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 2. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Et fantastisk eventyr er tilbake!

Bli med Den lille havfruen under havets overflate og opplev Disneys nydelige undervannseventyr basert på H. C. Andersens tidløse historie. Disneys Oscar-belønnede (beste sang og beste originalmusikk) klassiker nr. 28 er tilgjengelig både på DVD og Blu-ray i Diamond Edition-utgaven fra den 25. september.

Publikum og presse over hele verden omfavnet denne morsomme og fantasifulle versjonene av H. C. Andersens klassiske eventyr. "Den lille Havfruen" viste seg å bli en viktig film, ikke bare for studioet, men også for animasjonskunsten, og markerte et stort fremskritt for en ny generasjon av Disneys artister og historieskrivere.

Til tross for et liv i paradis kan ikke den unge havfruen Ariel slutte å fantasere om et liv på land. Hennes lengsel blir ikke mindre av at hun redder en vakker prins fra å drukne. I all hemmelighet oppsøker hun den eneste som kan hjelpe henne - sjøheksen Ursula. Ved hjelp av hennes krefter kan Ariel oppleve det spennende livet på land. Men Ariels drøm forvandles til et mareritt når et kappløp mot tiden starter - og hun må både vinne prinsens kjærlighet og redde farens kongerike.

Sissel Kyrkjebø har gitt stemme til  Ariel i den norske versjonen av filmen, og i andre roller finner vi navn som Knut Risan, Anne Grete Preuss, Helge Jordal, Anders Hatlo, Morten Faldås, Nils Ole Oftebro, Anne Marit Jacobsen m. fl.

Powered by Labrador CMS