Julekongen

Pressemelding fra Walt Disney Company Nordic 14. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NRKs julekalendersuksess JULEKONGEN på DVD og Blu-ray den 6. november!

Kevin er 9 år og bor på Sølvskogen. Far er revisor og jobber for Randi Krohn, som eier hele bygda. Mor er politi, lillesøster tror hun er prinsesse, og storesøstrene krangler hele tiden. Det er snart jul, og familien har nettopp fått beskjed om at de må feire jul hos Kevins plageånd, Peder Krohn.

Men så oppdager Kevin en tunell som fører til en skjult ridderdal. Her har vinteren vært borte i 10 år, og det blir stor oppstandelse når Kevin tar med snø fra Sølvskogen. Innbyggerne i Ridderdalen tror at Kevin har magiske evner og kroner ham til konge. Men hvor har den egentlige kongen og dronningen blitt av? Kevin må redde jula – både for sin egen familie og for folkene i Ridderdalen.

I hovedrollene: Vetle Quenild Werring, Bjarte Tjøstheim, Gisken Armand, Herborg Kråkvik, Kyrre Hellum, Robert Stoltenberg, Jon Skolmen, Paul-Ottar Haga, Bjarte Hjelmeland m.fl.

Hver episode ble sett av over 800.000 på TV! 

Tildelt barnevaktens pris i 2012

Powered by Labrador CMS