Hvem lurte Roger Rabbit?

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 14. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DEN KRITIKERROSTE OG INNOVATIVE «HVEM LURTE ROGER RABBIT?» ER TILBAKE I EN JUBILEUMSUTGAVE PÅ BLU-RAY DEN 10. APRIL 2013!

Banebrytende animasjon Robert Zemeckis («Tilbake til fremtiden», «Forrest Gump») har regien i dette elleville, film-noirinspirerte tekniske mesterstykket fra 1988, som kombinerer tegnet film med live-action. Filmen ble belønnet med 3 Oscar, og Oscar-akademiets Special Achievement Award til director of animation; Richard Williams. Williams og hans stab av animatører skapte et univers der tegnede tredimensjonale figurer interagerte med virkelige skuespillere på en mer overbevisende måte enn noen gang tidligere.

Med de kreative kreftene til studioene Touchstone Pictures, Steven Spielbergs Amblin Entertainment, Walt Disney Feature Animation og Silver Screen Partners III i ryggen har Zemeckis produsert et mesterstykke som er like underholdende i dag som da filmen ble lansert. Bonusmateriellet i jubileumsutgaven inneholder blant annet tre digitalt restaurerte kortfilmer.  

“I'm not bad. I'm just drawn that way”

Bob Hoskins spiller hovedrollen som detektiven Eddie Valiant, som hyres inn av Roger Rabbit for å spionere på hans kone, Jessica Rabbit. Etter et mord blir Roger Rabbit utpekt som den mistenkte og snart dras alle inn i et nett av intrikate forviklinger.

Powered by Labrador CMS