Albert Åberg

Pressemelding fra Nordisk Film 21. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ALBERT ÅBERG TV-SERIEN ER NÅ UTE PÅ DVD OG VOD!

Forfatteren Gunilla Bergström kom med den første boken om Albert Åberg i 1972 og siden har det blitt bokutgivelser med jevne mellomrom i over 40 år. Bøkene er utgitt i nesten 8 millioner eksemplarer, og oversatt til nesten 30 språk.

I dag slippes 3 utgivelser av Albert Åberg TV-serien, som tidligere er vist på NRK, på DVD og VOD.

Om TV-serien:

TV-serien som nå slippes er basert på 9 bøker som tidligere ikke har vært filmatisert, samt 4 nye originalhistorier skrevet av Gunilla Bergström, til sammen 13 episoder. Episodene er 13 min lange og har som den tidligere serien en fortellerstemme, denne gang anført av Trond Høvik. Musikken er komponert av den kjente svenske komponisten Georg Riedel som også stod bak musikken i de gamle tv-filmene om Albert.

Serien er animert som klassisk håndtegnet 2D tegnefilm og er produsert av Maipo Film i samarbeid med A.film Productions i Danmark og Hong Guang Animation i Kina. Serien. NRK, SVT, DR og WDR (Tyskland) er co-produsenter.

Albert Åberg - også på kino i september!

Albert Åberg-tilhengere kan også se en helt ny historie om Albert - for første gang med sin egen stemme, og for aller første gang på kino, i oscarbelønnede Torill Koves HOKUS POKUS ALBERT ÅBERG, som slippes på kino 13. september.

Powered by Labrador CMS