Lego Batman: The movie - DC Superheroes Unite

Pressemelding fra Warner Bros 24. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Batman nå til hele familien!

LEGO® Batman: The Movie - DC Superheroes Unite utgis på Blu-ray™, DVD og On Demand

Basert på LEGO® 's populære spill kommer den første LEGO® Batman-filmen noensinne. En underholdende film som stykkevis byr på action og humor for alle ihuga  Batman og Lego-entusiaster, unge og gamle. LEGO® Batman slippes den 5. juni i Norge på Blu-ray ™ og DVD, og inkluderer også en billett til Legoland. Filmen er nå tilgjengelig for å leie  digitalt hos flere digitale leverandører fra  29. Mai  men allerede nå er det mulig å kjøpe den digitalt hos for eksempel Itunes.

DC Comics 'største superhelter og erke fiender møtes i denne fartsfylte film når Gotham Citys profiler kommer til liv for første gang som animerte Lego figurer. I filmen får vi på en helt ny måte å følge med når Superman, Wonder Woman, Green Lantern og Lovens voktere hjelper Batman og Robin med å prøve å redde Gotham City fra Lex Luthor og Joker. Alt begynner når Bruce Wayne får den fine utmerkelsen som "Best Person". En annen  milliardær, Lex Luthor blir enormt sjalu og bestemmer seg derfor for å stille opp som president av Gotham City. For å hjelpe tar han med Joker som utvikler en kryptonitvåpenet, "The Destructor", og sammen setter de byen under frykt og terror. Joker klarer å også ødelegge Batmans teknologi og Batman tvinges derfor noe motvillig til å be Superman om hjelp. Regissøren og produsenten bak filmen er Jon Burton (LEGO® Star Wars, LEGO® Harry Potter), og manus er av David A. Goodman (Family Guy, Futurama). TT Animasjon har gjort animasjon og filmen kommer med både engelsk til Norsk tale.

Spenningen fra spillet samt helt nye og eksklusive materialer

Blu-ray-versjonen er fullstappet med over to og en halv time ekstra materiell, for eksempel:

Tittel: LEGO® Batman: The Movie - DC Superheroes Unite

Norsk utgivelse: 5. juni, Blu-ray, DVD. 29 mai leie digitalt. 22 mai kjøpe digitalt.

Regissør og Produsent: Jon Burton

Amerikanske stemmer: Clancy Brown, Troy Baker, Travis Willingham, Christopher Corey Smith, Charlie Schlatter

Forfatter: Jon Burton, David A. Goodman

Utøvende produsenter: Jill Wilfert, Kathleen Fleming, Benjamin Meniker, Michael Uslan

Powered by Labrador CMS