John Carter

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 4. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

På Blu-ray, 3D-Blu-ray og DVD 18.juli!

John Carter

ET HEROISK SCI-FI EVENTYR!

Disney vekker til live den ikoniske helten John Carter, basert på de klassiske science-fiction bøkene til Edgar Rice Burroughs, i en visuelt slående verden full av action og episke slag. Academy Award®-vinnende Andrew Stanton (Best Animated Film, WALL•E, 2008) står bak regien i dette actioneventyret, som tar oss med til den mystiske og eksotiske planeten Barsoom (Mars).

EN SOLDAT PÅ JORDEN BLIR EN KRIGERHELT PÅ MARS

John Carter er en krigstrøtt eks-militær som på uforklarlig vis havner på Mars og blir motvillig innblandet i en konflikt mellom de innfødte. Han har havnet i en verden på kanten av kollaps, men gjenoppdager sin egen humanitet når han innser at Barsoom og dets folks overlevelse hviler på hans skuldre.

Med spesialeffekter som tar pusten fra en, fantastiske karakterer og helter – og en mengde med bonusmateriell – er John Carter er en heroisk og inspirerende fortelling som både gleder og underholder.

Powered by Labrador CMS