LG Blu-ray-serie

Pressemelding fra LG 27. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NY SERIE BLU-RAY-SPILLERE FRA LG SIKRER SOMMERUNDERHOLDNINGEN

LG følger nå opp sine populære hjemmekinosystemer med en ny serie Blu-ray-spillere. Et tydelig designfokus er gjennomgående for alle LGs produkter i 2012, og de nye Blu-ray-spillerne er intet unntak. I tillegg til et stilrent formspråk rommer også toppmodellene populære funksjoner som harddiskopptak og doble tunere, samt støtte for 3D og Smart-TV.

Ta opp favorittserien og se OL samtidig – ingen problem med doble tunere

De to toppmodellene i den nye serien - HR929N og HR925N – er utstyrt med harddiskopptaker, noe som er en av de mest etterspurte funksjonene i Blu-ray-markedet i dag. Disse to modellene tilbyr også avspilling i 3D, Smart-TV og doble digitale HD TV-tunere. Med doble tunere er det mulig å spille inn en film eller et program samtidig som man ser på et annet, alternativt spille inn to programmer samtidig. Med en lagringskapasitet opp til 1 TB kan man ta opp sine favorittfilmer og -serier uten at harddisken fylles opp for fort.

Alt-i-ett med WiFi, SmartShare og Smart-TV

Totalt består LGs nye Blu-ray-serie av seks modeller, alt fra toppmodellen HR929N til den enklere inngangsmodellen BP120N. Fire av modellene kan kobles til hjemmenettverket og dermed fungere som mediespillere, noe som kan forvandle en hvilken som helst TV til en fullkommen Smart-TV. Via LGs SmartTV-plattform får brukeren tilgang til film, serier og sport on-demand via velkjente premiumtjenester som Headweb, SF Anytime og Viaplay.

Takket være støtte for DLNA får brukeren enkel tilgang til alt innhold i sitt hjemmenettverk, samt på eksterne harddisker. LGs smarte søkefunksjon, SmartShare, lar brukeren enkelt søke etter innhold på internett, på spillerens harddisk eller via tilkoblede datamaskiner eller smarttelefoner i nettverket.

Pris og tilgjengelighet LGs nye Blu-ray-spillere vil finnes i butikk fra og med tredje kvartal 2012. Anbefalt pris vil ligge mellom 599,- og 3.699,- kroner inklusiv moms.

Høyoppløselige bilder For høyoppløselige bilder av produktene, gå til LGs bildearkiv og skriv modellnavnet i søkeboksen til høyre.

Tekniske spesifikasjoner og anbefalte priser

HR925N og HR929N

Innebygget harddisk (1TB HR929N, 500GB HR925N)    

Doble HD digitalTV-tunere    

Støtte for 3D Blu-ray    

LG Smart TV    

Innebygget WiFi gjør det enkelt å koble opp til ditt hjemmenettverk    

SmartShare for enkel håndtering av innhold i nettverket    

Anbefalt pris: Henholdsvis 3.699,- og 3.299,- kr inklusiv moms

BP620N og BP420N

Støtte for 3D Blu-ray    

LG Smart TV    

SmartShare for enkel håndtering av innhold i nettverket    

Innebygget WiFi (bare BP620N) gjør det enkelt å koble opp til ditt hjemmenettverk    

Anbefalt pris: Henholdsvis 1.199,- og 999,- kr inklusiv moms

BP220N

Blu-ray-spiller    

Støtte for DLNA    

Avspilning via USB    

Anbefalt pris: 799,- kr inklusiv moms

BP120N

Blu-ray-spiller    

Avspilning via USB    

Anbefalt pris: 599,- kr inklusiv moms

For mer informasjon og fullstendige spesifikasjoner for den enkelte modell, vennligst se: http://www.lg.com/no/tv-audio-video/video/index.jsp.

Powered by Labrador CMS