LG med Spotify på 2013-sortiment

Pressemelding fra LG 4. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SPOTIFY LANSERES PÅ LGs SMARTE AV-PRODUKTER

Nå kommer Spotify med sine mer enn 20 millioner låter til 2013-utgaven av hjemmekinosystem, soundbars og Blu-ray-spillere fra LG Electronics.

Fra og med april vil Spotify være tilgjengelig på 2013-sortimentet av smarte medieprodukter fra LG Electronics, blant dem hjemmekinosystem, soundbars og Blu-ray-spillere. Den populære musikktjenesten gir brukerne tilgang til mer enn 20 millioner låter.

– LGs smarte plattform gir forbrukerne stor valgfrihet. Med Spotify som et etterlengtet tilskudd blant premiumtjenestene våre, viser vi igjen hvordan LG anstrenger seg for å tilby det meste og beste av underholdning, sier Erik Åsgrehn, nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics.

– Vi er overbevist om at brukerne kommer til å få stor glede av denne tjenesten og av de andre spennende oppdateringene vi har planlagt for resten av året.

Takket være den nye Spotify-applikasjonen er det mulig å oppdage ny musikk gjennom LGs smarte AV-produkter, gjennom å bla seg gjennom det omfangsrike musikkbiblioteket eller gjennom å lytte på populære spillelister eller Spotify Radio. Navigeringen blir ekstra enkel med hjelp av LGs prisbelønte gyrobaserte fjernkontroll Magic Remote, eller med fjernkontrollappen som enkelt kan installeres på smarttelefoner med Android eller iOS. Favorittlåter og spillelister kan enkelt deles via Facebook og Twitter. Nye Spotify-brukere kan tegne en måneds kostnadsfri testabonnement før de kan velge å kjøpe månedsabonnementet til 99 kroner. 

Den nye Spotify-tjenesten kommer til å finnes på et utvalg AV-produkter av 2013-modell, inkludert hjemmekinosystemet LG BH9530TWN, et 9.1-system på 1460 watt som gir en glimrende hjemmekinoopplevelse med UHD-oppskalering, Smart-funksjoner og 3D-lyd som omfavner brukeren med musikk fra alle kanter. 

LG fortsetter å lede an i utviklingen innen audiovisuell underholdning. Med Spotify forsterkes selskapets allerede imponerende tilbud av premiuminnhold, sosiale medier og spill. LGs Smart-plattform tilbyr blant annet live sportssendinger og TV-program fra Viaplay, filmer via Netflix og SF Anytime samt sosiale medier som YouTube, Facebook og Twitter.

­– Vårt oppdrag er å gjøre all verdens musikk tilgjengelig for alle overalt, og vi er stolte over å samarbeide med LG og gjøre vår musikktjeneste tilgjengelig i deres smarte AV-produkter, sier Kate Opekar, sjef for Hardware Business Development hos Spotify.

– Spotify vil være i sentrum for hjemmeunderholdning, så det er naturlig for oss å gjøre musikken tilgjengelig i både Blu-ray-spillere og hjemmekinoanlegg.

Spotify vil være tilgjengelig på de fleste av LGs AV-produkter fra 2013, som lanseres i Norden fra og med april, inkludert følgende modeller:

Hjemmekinosystem:

·  BH9530TWN / BH9430PWN / BH9230BWN

·  BH7530TWN / BH7530TN / BH7430PN

·  BH7230BWN/BN/CN / BH7130CN

·  BH6730TN/PN/SN/DN/CN

·  BH6530TN/DN / BH6430PN / BH6230SN/CN

·  BH4530DN / BH4030SN/CN

Soundbars:

·  BB5530AN

·  NB3730AN

Blu-ray-spillere:

·  BP730N

·  BP630N

·  BP430N

Powered by Labrador CMS