Panasonic Blu-ray

Pressemelding fra Panasonic 11. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Blu-ray-spillere fullstappet med underholdning

Panasonics nye produkter for året kommer nå ut i butikkene. Blant de spennende nyhetene finner man de nye Blu-ray-spillerne – fullstappet med avansert underholdningsteknologi. Fra trådløs avspilling av innholdet på smarttelefon eller nettbrett via Miracast (Android 4.2) til skjermen som er tilkoblet via spilleren, til en innebygd nettleser og mange nye nettverksfunksjoner. I tillegg kommer en ny toppmodell som byr på en fantastisk oppløsning med 4K2K-teknologi.

Etter fjorårets suksessmodeller og CES-vinnere følger Panasonic opp med et enda sterkere produktsortiment for 2013. Produktene er naturligvis videreutviklet fra den prisbelønte teknologien og den elegante diagonale prismedesignen, som nå også kommer i speilblank sølvfinish, som matcher Panasonics Viera-skjermer helt perfekt.

DMP-BDT330 er årets store nykommer – en fullverdig nettverksspiller som ved hjelp av avansert prosessorteknologi med 4K-oppskalering øker grensene for bildegjengivelse i hjemmet. Resultatet er et 4K2K-bilde som har en tilnærmet fire ganger så høy oppløsning som Full-HD. Selv lyddelen matcher en avansert 192 kHz og 32 bits omformer samt Twin HDMI, dvs. doble HDMI-terminaler som gjør at lyden kan ledes separert fra videosignalene for å oppnå en renere og klarere gjengivelse.

BDT230-modellen har samme design som 330, men kommer i svart utgave og har samme nivå på nettverksteknologien. Modellen har Miracast som gjør det enkelt og gøy å avspeile håndenheten din via Blu-ray-spilleren opp på TV-skjermens store format. Ergo kan du dele alt du kan spille av på nettbrettet med hele familien samlet rundt TV-en i stua. Spilleren har en innebygd nettleser og massevis av underholdning via Viera Connect-portalens Internett-tjenester som Facebook, Twitter, YouTube, men også populære VOD-tjenester som SF Anytime, Netflix m.m.

BDT130 er en nykommer som setter en ny standard i sin klasse. Her finner man Full HD 3D, WiFi-kompatibilitet, VIERA Connect, DLNA og nettleser. Takket være Super Multi Format kan den spille av det meste, inkl. FLAC, MP4 OG MKV. Kommer i både sort- og sølvfarget utgave (BDT131) for å matche Viera-skjermene helt perfekt.

Toppmodellen DMP-BDT500 lever videre og er med sine 4 diskrete 192 kHz/32-bits D/A-omformere (Burr Brown) helt overlegen på lyd i det mer eksklusive Hig End-segmentet. For en kompromissløs lyd- og bildefantast er det foreløpig ikke så mye annet å velge mellom i denne klassen. Dette bekreftes ikke minst av EISA-juryen, som kåret BDT500 til årets BD-spiller i 2012/13. Fjorårets designsuksess DMP-BBT01 lever også videre, og utfyller sortimentet for tilhengere av compact living og diskret formgivning. Panasonic introduserer også DMP-BD79, en ny superkompakt 2D-spiller, som er forberedt for trådløst nettverk med separat dongle (ekstra tilbehør) – det perfekte alternativet for de som kanskje ikke har behov for 3D-bilde eller andre superfunksjoner, men er kompromissløse når det kommer til bildegjengivelsen. BD79 kommer i både svart- og sølvfarget utgave.

Panasonic har fått mye oppmerksomhet for sin nettskybaserte Internett-tjeneste Viera Connect, som samler det meste av det beste innenfor underholdning i TV-sofaen. Med nye Viera Connect kan du enkelt og raskt ta en kikk på din Facebook-status, Twitter, YouTube eller Skype, og samtidig få tilgang til mange applikasjoner innen sport, film, spill og mye annet. Her finner man for eksempel video-on-demand, som populære SF Anytime og Netflix, og i tillegg kan man oppdatere spilleren etter hvert som tilbudet øker.

Ettersom samtlige modeller er DLNA-kompatible kan hele familien oppleve og dele bilder, musikk, video og multimedia fra ulike rom i hjemmet, uten å forstyrre hverandre. BDT500, BBT01, BDT330 og BDT230 er utstyrt med trådløs nettverksoppkobling, noe som gjør at både VIERA Connect, nettleser og andre funksjoner som BD-Live fungerer uten en ekstern WiFi-dongle eller lange nettverkskabler. Enkelt og greit!

De nye Blu-ray-spillerne kommer fortløpende ut i butikk i løpet av våren.

Powered by Labrador CMS