B&O BeoPlay A2

Pressemelding fra EET Europarts 29. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BeoPlay A2 med 360 graders innovativ teknologi og 24 timers batteritid

B&O PLAY by Bang & Olufsen har lansert sin første Bluetooth-høyttaler. BeoPlay A2 har innovativ teknologi og god lyd kombinert med et enkelt og stilig design.

360° - God lyd overalt

BeoPlay A2 er den første kompakte høyttaler som har True360. Bang & Olufsen sin omnidirektionelle lydspredningsteknologi gir god lyd uansett hvor du er.

BeoPlay A2 er en tokanals-høyttaler. To kanaler på hver side benytter den nye "Power Response Enhancement" teknologien, som sprer de lave frekvensene. En ekstra diskant på baksiden gir bedre spredning av høye frekvenser. Dette gjør at man får det Bang & Olufsen kaller True360 lydopplevelse - kraftfull musikk som sprer seg i alle retninger og fyller rommet. Lyden fra høyttaleren er typisk Bang & Olufsen: Autentisk, ren og engasjerende.

24 timers batteritid

Batteriet i BeoPlay A2 er så kraftig at den kan holde musikken og festen gående i opptil 24 timer på én lading. Ingen annen høyttaler i samme kategori og størrelse er i nærheten av å ha samme batterilevetid.

Ved hjelp av Bang & Olufsen sin "Adaptive Power Management" teknologi, sørger det oppladbare Li-ion-batteriet for å spare batteriet ved å overvåke og forutsi innkommende lydsignal. Denne nyskapende teknologien gjør det mulig å kun bruke så mye strøm som behøves.

Made to move

BeoPlay A2 har et unikt kompakt design som består av to robuste polymer-skall og en solid aluminiumskjerne. Dette gir høyttaleren et stilig skandinavisk utseende med akustisk stabilitet.

"BeoPlay A2 er designet for et liv på farten - det har hatt en stor innvirkning på alle aspekter av konstruksjonen. Høyttaleren har ingen reell foran og bakside - eller en topp og bunn for den saks skyld, men lyden går overalt "sier den anerkjente danske designeren Cecilie Manz".

Med den avtakbare lærreimen er det enkelt å ta med høyttaleren, uansett hvor du går. Takket være Bluetooth-teknologien, er det ikke behov for internettforbindelse. Alt du trenger å gjøre er å koble mobilen/nettbrettet til høyttaleren. Det tar bare noen få sekunder.

"BeoPlay A2 er et banebrytende produkt som vil sette nye standarder i bransjen, takket være den innovative True360 lydteknologien og imponerende batterilevetiden", sier Henrik Taudorf Lorensen Corporate VP på B&O PLAY.

Varianter og priser

BeoPlay A2 fås i 3 farger: Grå, grønn og svart.

Veiledende utsalgspris for BeoPlay A2 er kr. 2.799,- inkl.mva.

Powered by Labrador CMS