B&O BeoPlay A2 og Beolit 15

Pressemelding fra EET Europarts 14. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BeoPlay A2 og Beolit 15 får nye funksjoner og farger

De to flotte og kraftige Bluetooth-høyttalerne fra B&O PLAY, har nylig fått en ansiktsløftning med oppgradert teknologi og nye farger.

Takket være en innovativ trådløs teknologi kan du nå koble to BeoPlay A2-høyttalere trådløst sammen, eller to Beolit 15-høyttalere for dobbelt så mye lyd og en imponerende stereoopplevelse.

Den trådløse teknologien, kombinert med aptX-kodeken som inngår i både BeoPlay A2 og Beolit 15, gir en teknologisk avansert plattform som tilfredsstiller selv den mest kresne lydkjenner:

Enestående Bluetooth stereolyd og streamingkvalitet.

Minimal forsinkelse og latens ved lydomkoding.

Nå er også begge høyttalerne tilgjengelige i en stilig ny "naturlig" fargeversjon som virkelig fremhever aluminiumsfundamentet.

BeoPlay A2

Det raskest selgende produktet i Bang & Olufsens 90 år lange historie. Den er kraftfull, bærbar og Bluetooth-aktivert – og den har en innovativ flerretningsstyrt True360-lyd som gjør at alle får en like god lydopplevelse, uansett hvor de befinner seg i forhold til høyttalerens plassering. Batteriet gir opptil 24 timers kontinuerlig spilletid. Les mer:  www.beoplay.com/a2

Beolit 15

Beolit 15 er det man kan kalle en ulv i fåreklær. Skjult bak det delikate interiøret finner du et råskinn av en lydmaskin som er garantert å overraske deg. Den har også Bluetooth, True360-lyd og opptil 24 timers batterilevetid – og ja, du kan ta den med deg over alt. Les mer: www.beoplay.com/beolit15

Anbefalt utsalgspris:

BeoPlay A2:  3 199,-

Beolit 15:       4 299,-

Powered by Labrador CMS