B&O BeoPlay A6

Pressemelding fra EET Europarts 14. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

B&O PLAY by B&O presenterer BeoPlay A6.

Den unike formen er designet for en moderne livsstil med flere avslappings og arbeidsplasser rundt om i hjemmet. Fyller hele rommet med nyansert og fyldig lyd.

BeoPlay A6 er utstyrt med en innovativ trykk-og-dra-grensesnittet, og er kompatibel med nesten alle streaming standarder. Har en unik front utviklet i samarbeid med Kvadrat, en av Europas ledende produsenter av designtekstiler.

"BeoPlay A6 er et spennende nytt medlem av B&O PLAY familien. Vi ønsket å skape et fleksibelt og kraftig musikkanlegg, som er skreddersydd for den moderne musikkelskers livsstil. Som alle B&O PLAY produkter, har A6 den karakteristiske Bang & Olufsen Signatur Sound, men denne gangen med en liten akustisk vri. Takket være sin unike form, vinkelen på de 5 kraftige høyttalerdriverne og den avanserte digitale signalbehandlingen, høre man en imponerende rik og detaljert lyd, uansett hvor du er i forhold til høyttaleren"sier Henrik Taudorf Lorensen, Vice President for B&O PLAY.

Designet av den anerkjente danske designeren Jakob Wagner. Han startet fra den akustiske visjon da han designet BeoPlay A6:

"Jeg har designet BeoPlay A6 på samme måte som jeg designer møbler. Her er det lyd og samhandling som har gitt form. Den passer inn i de fleste miljøer, men har også en spesiell karakter, noe som betyr at den også skiller seg ut. Enten du plasserer den fritt i et hjørne eller på veggen, vil den automatisk bli et senter for sosial interaksjon i rommet - er en slags moderne jukebox", forklarer Jakob Wagner

Enkelt og intuitivt å bruke

Musikken styres direkte på høyttaleren eller via en mobil. Trykk eller sveip på det innovative touch-grensesnittet, som ble introdusert på den prisbelønte BeoPlay A9.

Musikk uten grenser

Streame musikk via AirPlay, DLNA eller Bluetooth 4.0 og har integrert tilgang til streamingtjenester som Spotify, Deezer og TuneIn nettradio. Den integrerte programvaren vil også være kompatibel med praktisk talt alle fremtidige standarder.

Rå kraft under panseret

BeoPlay A6 er en fem-veis høyttaler med fire høyttalere i front og en bak, som gjør lydbildet ekstra romslig. Hver høyttaler har sin egen digitale forsterker.

Samarbeid med Kvadrat

Det skreddersydde stoffet på forsiden er et resultat av tett samarbeid med Kvadrat, en av Europas ledende produsenter av designtekstiler. Et fint vevd mønster av multifargede tråder gir både akustisk åpenhet og et sterkt visuelt uttrykk.

BeoLink Multirom

BeoPlay A6 er utstyrt med BeoLink multiroms-teknologi som trådløst kobler sammen alle B&O PLAY og Bang&Olufsen produkter. Med BeoLink Multiroom er det mulig å spille forskjellig musikk i forskjellige rom eller spille den samme musikken i hele hjemmet.

Passer til de fleste miljøer

BeoPlay A6 er tilgjengelig i 4 farger: Light Grey, Dusty Blue, Dark Rose og Dark Grey

Pris:

Anbefalt utsalgspris: ca. 8 495,-

Powered by Labrador CMS