B&O BeoLab 12

Pressemelding fra Bang & Olufsen 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bang & Olufsen hever listen for vegghengte høyttalere med den nye BeoLab 12

Akkurat som flatskjermen revolusjonerte TV-apparatet, vil BeoLab 12 forandre den optimale lydopplevelsen av surroundlyd i stuen. BeoLab 12 er Bang & Olufsens første vegghengte høyttalerkonsept utviklet med fokus på video og surroundlyd. Høyttaleren passer perfekt til alle flatskjerm-TV-er på markedet.

Høyttalerne er plassert flatt på veggen, og inkluderer den berømte Acoustic Lens Technology fra Bang & Olufsen. Denne teknologien sprer de høye frekvensene horisontalt i 180 graders vinkel foran høyttaleren, slik at lytteren kan sitte hvor som helst i rommet og likevel ha en fantastisk lydopplevelse.

"Optisk illusjon" i særklasse

Den tredimensjonale bølgedesignen av designeren David Lewis skaper en skulpturell form som er disket og stilfull. Den kompakte formen går ikke på bekostning av prestasjon eller akustisk perfeksjon. BeoLab 12 er et genialt eksempel på synergi mellom design og prestasjon. Det utnytter hver eneste tomme av enheten for å skape en utrolig klar og presis lydopplevelse.  

Fantastisk akustikk i beskjeden størrelse

BeoLab 12 kan skryte av enestående allsidighet og skalerbarhet som passer eierens smak og plass. BeoLab 12 er designet for å henges på veggen, og er en komplett høyttaler med ¾-tommers Acoustic Lens for diskant, en 2-tommers mellomtoneenhet og to 6,5-tommers flate CosCone-woofere for de lavere frekvensene som peker mot veggen. Den 2-tommers aluminiumskonen gir en presis lyd, og passer perfekt til lyden fra den akustiske linsen.

Å oppnå en optimal ytelse i slike begrensede dimensjoner har nok en gang vært en utfordring for de akustiske ingeniørene hos Bang & Olufsen, og det er en stor sannsynlighet for at resultatet overgår dine forventninger.   I skyggen av linsen er høyttalergrillene laget av en førsteklasses aluminiumsfinish med et hullmønster som er designet for å passe til formen på linsen og tillate tilstrekkelig akustisk penetrasjon.

BeoLab 12 inkluderer Bang & Olufsens egen forsterkerteknologi ICEpower klasse D i en ny design. ICEpower – en patentert teknologi fra Bang & Olufsen – står for "Intelligent, Compact og Efficient" kraftomforming, og er hemmeligheten bak den enestående lydkvaliteten. På grunn av begrenset plass og krav til høy peak-effekt, har en ny forsterker og tilpassende strømforsyning blitt utviklet. Disse gir en liten formfaktor og en løsning som gir 480 watt totalt.   Opp eller ned – avhengig av hva du liker Siden optimal lyd oppnås hvis linsen er plassert i samme høyde som ørene dine når du befinner deg i lytteposisjonen, kan du plassere BeoLab 12 med linsen opp eller ned.    Høyttalerdesignen er laget slik at den vil se fantastisk ut uansett posisjon. En tretrinns bryter som tar hensyn til at plasseringen påvirker ytelsen, er plassert i sokkelpanelet på baksiden.       BeoLab 12 tilbyr kunder en unik mulighet til å få det slankeste surroundanlegget med en vegghengt flatskjerm fra Bang & Olufsen. BeoLab 12 passer også selvfølgelig til alle Bang & Olufsen-musikkanlegg. I tillegg kan BeoLab 12 kobles til en flatskjem-TV, uavhengig av merke, for å sikre kunden en enestående lydopplevelse. BeoLab 12 handler om prestasjon, fleksibilitet og diskresjon på sitt beste.

BeoLab 12 selges eksklusivt via autoriserte Bang & Olufsen-forhandlere. Anbefalt utsalgspris for et sett BeoLab 12 er 35.200 NOK inkl. veggfeste.

Tilgjengelig i butikkene tidlig på våren 2012.

Powered by Labrador CMS