Braun MQ940CC

Pressemelding fra The Martin Vinje Company 27. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Braun lanserer ny trådløs stavmikser

Braun lanserer nå en trådløs stavmikser med Lithium-lon batteri, slik at du enkelt kan nyte å lage mat uten å tenke på ledninger eller stikkontakter.

Braun MQ940CC er et kraftig kjøkkenredskap designet for komfortabel bruk, og med tilgang til ulike tilbehør som beger og kuttetilbehør er dette en allsidig stavmikser.

Av tilbehør følger det med et beger på 600 ml som er perfekt til å mikse og blande alt fra sauser, supper, pannekake- og vaffelrøre, milkshake, piske dressinger, dipp eller lage majones. Kuttetilbehøret rommer 1.250 ml og bruker bare noen sekunder på å kutte kjøtt, hard ost, nøtter, løk og grønnsaker.

- Braun MQ940CC er en enkel og praktisk stavmikser som gir deg akkurat den friheten du trenger for å tilberede maten der de selv ønsker å stå, sier Martin Vinje, Daglig leder hos The Martin Vinje Company som representerer Braun i Norge.

Lithium-lon batterier

For å full lade stavmikseren må man beregne ca to timer, og ca 15 minutter for hurtig ladning.

Lithium-lon batteriene består av avansert teknologi for å sikre lang levetid for de oppladbare batteriene. Lade enheten kan stå fremme på kjøkkenbenken og består av et elegant design slik at du kan lade opp stavmikseren med stil.

Braun MQ940CC kommer med kniver og skaft i rustfritt stål som kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Veiledende pris kr 1.295,-.

Finnes i butikk hos Elkjøp.

Tips til oppskrift

Vår favoritt denne høsten er hjemmelaget sunn avokado og lime dip. Passer godt sammen med taco, pizza, fisk, grønnsaker og som dip til snacks.

Avokado- & lime dip

3 modne avokado

2 ss frisk lime juice

1 ts Tabasco saus

1 fedd hviløk, knust

½ ts havsalt

Skjær avokado i halv lengderetningen, fjern steiner og skall. Legg avokado i begeret som følger med stavmikseren og tilsett limesaft, Tabasco, hvitløk og havsalt. Bruk stavmikseren til du har kjørt alt til en lett, elegant blek grønn kremkonsistens.

Servér gjerne sammen med olivenolje, frisk gressløk, naturlig tortilla chips, toast eller riskjeks.

Powered by Labrador CMS