Brødrene Løver fikk pris for NYSKAPING OG ENDRINGSVILJE

Brødrene Løver AS i Vikersund ble tildelt en pris for beste forretning når det gjelder innovasjon og endringsvilje hos Euronics.

–Vi har flyttet fra leide lokaler og til egen eiendom tvers over gaten for der vi holdt til før i Vikersund sentrum. Her har vi skapt det jeg vil kalle for en ordentlig Euronics-forretning fra bunnen av. Beliggenheten kan ikke bli mer sentral enn det vi har, sier daglig leder Knut Løver.

Løver forteller at selv om de nye lokalene er litt mindre enn de tidligere, har effektiviteten blitt mye større nå. Total flate er nå cirka 600 kvadratmeter, rundt 420 utgjør flaten i butikken. I tillegg kommer lager i kjeller og et lite verksted.

Punktbelysning

– Nå har vi brukt alle effekter Euronics stiller til rådighet i kjedeprofilen. Det er mer oppdatert og moderne enn hva vi hadde tidligere. Farger og bruk av illustrasjoner og symboler har etter min mening vært med på å skape et lokale som er helt nytt i forretningssammenheng her på Vikersund, sier Løver.

Firmaet har brukt mye tid og penger på farger og interiørbelysning. Punktbelysning skal fremheve produkter og detaljer i interiøret. Løver mener dette er en av de viktigste delene han har gjennomført i den nye butikken. Lokalet har gulvvarme og ventilasjon som etter hans mening gjør det godt å oppholde seg der og hyggelig for kundene å oppleve produktene.

– Er det noe fart i innbyggingsprodukter for hvitevarer?

– Vi har et marked for slike produkter og et samarbeid med lokale snekkere som gjør at vi leverer en del av dette til fritidsboliger.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.4/2008

Powered by Labrador CMS