Mazi Khirollahi, nordisk produktspesialist i Sony, viser fram deres nye QD Oled-TV under Elkjøps Campus-messe. Foto: Marte Ottemo

QD-OLED FRA SONY

Sony har med seg hele produktspekteret på Elkjøp Campus, og deres nye QD Oled-TV er en hit hos messedeltakerne.

Publisert Sist oppdatert

– Det første du ser på vår stand er utstillingen «evolution of TV». Sony har laget TVer kjempelenge og vi vil vise fram vårt neste steg – QD oled. Det er dette høydepunktet som møter deg først, så viser vi resten av modellene våre med vanlig oled, mini-led og LCD. Vi har med oss seks modeller, og tre av disse vil være eksklusive for Elkjøp, sier Mazi Khirollahi, nordisk produktspesialist i Sony, til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Hvordan er mottakelsen av A95K-modellen vært?

Det har vært helt galen interesse for QD oled

– Det har vært helt galen interesse for QD oled, det er det første folk som kommer på standen spør etter, og mange sitter her og ser på skjermen. Vi har jobbet hardt med å få en eksemplar til messen, og har nå 55-tommeren å vise fram, sier han.

Et annet produkt det er stor interesse rundt, er Playstation 5.

– Det er fortsatt helt enormt med etterspørsel etter konsollen, og Playstation er et av våre sterkeste varemerker akkurat nå, sier Khirollahi.

Han trekker også fram Sonys nye støykansellerende hodetelefoner.

– WH-1000XM5 viser at når mange trodde støykansellering ikke kunne bli bedre, så gjør vi akkurat det. Vi har gjort dem litt mer designet og tynnere, lettere. Mykere puter er viktig for komforten når man har 30 timer batterilevetid, og støykanselleringen er oppgradert med åtte mikrofoner mot de fire i forrige modell. De har fått ny driver for bedre musikk, og kullfilter, sier produktsjefen.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2022, som ble distribuert 30. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS