Peter Ericsson med Candy Trio, en kombinert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin i samme produkt. Foto: Ola Larsson

CANDY TRIO: KOMFYR MED OPPVASKMASKIN

– Ni av ti Candy Hoover-produkter er oppkoplede. I tillegg er vi innovative, som med Candy Trio; koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin i ett.

Publisert

Det sier Peter Ericsson når vi møter ham på Elon-messen i Ørebro, der også Euronics Norge deltar. Ericsson er basert i Stockholm, og styrer Sverige, Norge og Island i Candy Hoover, som har sitt nordiske hovedkontor i Finland.

– Trio er perfekt for sommerhytten eller studentleiligheten, og for alle som bor trangt og vil slippe en benkeoppvaskmaskin, sier Ericsson.

Oppvaskmaskinen i Candy Trio tar seks kuverter.

Vaskemaskinen kan fortelle brukeren dersom noe behøver å byttes før den går i stykker

Ericsson forteller at cirka 90 prosent av selskapets produkter er oppkoplet i en eller annen form, enten via NFC/blåtann eller wifi.

– Personlig tror jeg ikke vi kommer til å snakke så mye med maskinene, og for eksempel si «vask 40 grader», men at fordelen med oppkopling er at vaskemaskinen kan fortelle brukeren dersom noe behøver å byttes før den går i stykker. Eller om det er slutt på skyllemiddel så kan man får en melding på smarttelefonen, noe som kan være praktisk. Et annet eksempel på praktisk funksjon er ved strømbrudd, da det oppkoplede kjøleskapet kan fortelle hvor lenge strømmen har vært borte, og når den har kommet tilbake igjen, sier Ericsson.

Candy produserte sin første italienske vaskemaskin i 1945, og de oppfant den moderne frontmatede vaskemaskinen på slutten av 50-tallet. Candy Group jobber med de internasjonale varemerkene Candy og Hoover, samt elleve lokale varemerker.

Peter Ericssson med oppkoplede maskiner fra både Candy og Hoover. Foto: Ola Larsson.
Powered by Labrador CMS