LG IPS med Cinema 3D

Pressemelding fra LG 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer IPS-skjermer med Cinema 3D-teknologi

LG kombinerer den overlegne panelteknologien IPS med LGs unike Cinema 3D-teknologi, og kan dermed vise frem noen av markedets mest allsidige skjermer for spill, film, TV og vanlig databruk på CES 2012.

På Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas presenterer LG Electronics sin nye produktlinje for monitorer som benytter seg av IPS-teknologi fullt ut. LGs nye IPS-skjermer er utrustet med en bildeskjermsteknologi som gir enda skarperere bilde og bredere betraktningsvinkler, for en jevn fargegjengivelse. Samtlige skjermer har også Cinema 3D-teknologi for å sikre den aller beste 3D-opplevelsen.

– I fjor tok vi IPS-teknologien til et prisnivå som ikke kun rettet seg mot profesjonelle, men mot konsumenter som stiller høye krav til bildekvalitet. I år øker vi og forbedrer sortimentet, og kombinerer for første gang den overlegne panelteknologien med vår unike Cinema 3D-teknologi. Det gjør at LG nå kan tilby noen av markedets mest allsidige skjermer for spill, film, TV og vanlig databruk av svært høy kvalitet, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for monitorer i LG Electronics.

I IPS-serien lanseres Cinema 3D-skjermen D43 samt tre monitor-TVer med innebygget DVB-T2/C tumer, DM92, DM82 og DM52.

Cinema 3D-skjermen D43 kommer i 23 tommer, og er optimalisert for 3D i tillegg til at den har ny teknologi og en rekke nye funksjoner. Cinema 3D-teknologien gir et ekstremt lyssterkt 3D-bilde og med SUPER Resolution kan til og med lavoppløselig materiale skaleres opp for å gi et skarpere bilde. D43 kan enkelt konvertere 2D-innhold til 3D uten ekstra programvare. En hurtigtast for 3D gjør det også mulig å enkelt justere og kontrollere dybden i 3D-bildet.

Monitor-TVen DM92 har et lekkert design med veldig tynne kanter som i kombinasjon med et stativ i krom gir en estetisk tiltalende skjerm. DM92 er også optimalisert slik at brukeren skal kunne se 3D-innhold med LGs Cinema 3D-teknologi. Gjennom IPS-panelet får den 27 tommers store DM92 større dybde, jevnere farge og lysstyrke, samt bedre betraktningsvinkler sammenlignet med konvensjonelle skjermer.

23-tommers DM82 har et elegant og futuristisk design med et metallstativ som støttes av en firkantet, smal bass. IPS-panelet og Cinema 3D-teknologien gir en uovertruffen 3D-opplevelse. Med innebygde høyttalere på 7 watt blir DM82-serien en komplett underholdningspakke.

DM52-serien finnes som 27 og 23 tommer og kombinerer effektivitet og fleksibiliet i én og samme pakke. HDMI-inngangen gjør det enkelt å koble til tilbehør, og med USB-inngangen kan materiale som film, bilder og musikk spilles direkte av fra en USB-stick.

Powered by Labrador CMS