Sony nye Cyber-shot

Pressemelding fra Sony 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De nye Cyber-shot™-kameraene fra Sony har bedre bildekvalitet enn noensinne, forbedret optisk SteadyShot og trådløs nettverkstilkobling

De siste tilskuddene til kameraserien Cyber-shot™fra Sony gir enda flere spennende muligheter for å knipse og dele de mest minneverdige øyeblikkene – fra fartsfylte ferier og fester til portretter som virkelig får fram motivets personlighet.

Sonys berømte Exmor R™CMOS-sensor er tilgjengelig på Cyber-shot™WX200, WX80 og WX60, og gir detaljerte stillbilder og videoer i full HD.

Optisk SteadyShot er å finne på Exmor R™-modellene, og er nå opptil fire ganger mer effektiv enn i fjor.

1Den reduserer effekten av bevegelser i kameraet, slik at resultatet blir knivskarpt og uten forstyrrelser, selv ved zooming, som ofte forårsaker uklare bilder. Nå får du jevnere, mer stabile resultater ved alle zoom-innstillinger, fra landskap i vidvinkel til nærbilder med telefoto.

Superior Auto er finjustert på alle Exmor R™CMOS-modellene, slik at du slipper å gjette hvilke innstillinger du bør velge på kameraet. Cyber-shot™gjenkjenner enda flere situasjoner enn før, inkludert kompliserte motiv under dårlige lysforhold. Alt justeres automatisk for best resultat, enten det er dagslys eller skumring. Bevegelsessporingen er også forbedret, slik at du får bedre og skarpere bilder når motivet er i bevegelse.

Innebygd trådløs nettverkstilkobling (WX200 og WX80) gjør det enklere enn noensinne å dele bildene med andre. Du kan sende bilder i full oppløsning til smarttelefonen eller nettbrettet ditt, og deretter laste dem opp til sosiale nettverk med Sony-applikasjonen PlayMemories Mobile. Du kan vise bildene som er lagret på kameraet på en TV med nettverkstilkobling, eller sikkerhetskopiere bilder og videoer rett fra kameraet til en PC, helt uten ledninger.

Med trådløs tilkobling kan du til og med bruke smarttelefonen som en hendig fjernkontroll til å styre Cyber-shot™med. Det er akkurat som å ha en ekstra utløserknapp i lommen – ideelt for selvportretter og gruppebilder der alle får være med. Andre kamerafunksjoner kan også styres trådløst via mobilen, inkludert start videoopptak, zoom, valg av blitsmodus, selvutløser og bildevisning.2

Du finner Beauty Effect på alle Cyber-shot™-modellene denne sesongen, og dette er en funksjon som får fram det beste i portrettmotivene dine. Etter at du har tatt bildet, retusjerer kameraet det og fjerner rynker og urenheter i huden, slik at resultatet blir mer flatterende. Funksjonen kan til og med utvide halvåpne øyne, bleke tennene og ta seg av blanke panner. Funksjonen fungerer på både mannlige og kvinnelige motiver, det går på et øyeblikk, er helt automatisk og mye enklere enn å bruke PC-en din til komplisert bilderedigering.

Alle nye modeller har også Advanced Flash, som forbedrer kameraets følsomhet og får motiver som er langt unna til å virke lysere, med samme mengden lys.3

Dette er ypperlig til festbilder, innendørs og i skumringen, da den innebygde blitsen ofte sliter med å nå langt nok. Denne funksjonen utvider kameraets effektive blitsområde.

Alle Exmor R™CMOS-modeller er kompatible med nye TRILUMINOS (TM)Colour4,slik at du kan nyte alle de gode minnene, gjengitt i fyldige og naturtro farger. Du får en utvidet palett med livlige, ekstra realistiske farger ved framvisning av stillbilder og video på BRAVIA-TV-er som støtter TRILUMINOS(TM)Display.

Oversikt over sesongens nye Cyber-shot™-modeller

De slanke og kompakte Cyber-shot™-modellene WX200, WX80 og WX60 tar stillbilder og video i full HD. De er fjærlette og stilige, ypperlige å ta med på reise og til hverdagsfotografering.

Nye Cyber-shot™TF1 er tøff nok til å holde tritt med deg, og tåler både snø, sand, støv, minusgrader og vann ned til 10 meters dybde.5

Det sporty, støtsikre kamerahuset er komfortabelt i bruk, har kontroller som er lette å håndtere og setter ingen stopper for lek og moro – enten du er på fjelltur, befinner deg på gjørmete sykkelstier, på stranden eller ligger ved svømmebassenget. Kameraet justerer lysstyrken på LCD-skjermen automatisk, slik at du tydelig ser hva du tar bilde av, enten du befinner deg innendørs eller utendørs.

Takket være det kraftige optiske zoom-området på 26x, hjelper Cyber-shot™H200 deg med å ta proffe bilder uten at du må bytte objektiv. Kameraet har et ergonomisk gripebelegg og DSLR-aktig utseende, inspirert av Sonys ‘α-serie, med utskiftbart objektiv.

Fjærlette og kompakte Cyber-shot™W730 gjør det lekende lett å peke og knipse, mens W710 har store, brukervennlige knapper som ikke skremmer nybegynnere. Du får detaljerte stillbilder og videoklipp i HD-kvalitet, uten å måtte bekymre deg for kompliserte kamerainnstillinger eller forvirrende kontroller.

Kort om funksjonaliteten

Cyber-shot™WX200

- Exmor R™CMOS-sensor med 18,2 effektive megapiksler, Sony G-objektiv med 10x optisk zoom, forbedret optisk SteadyShot, full HD-video, Superior Auto, autofokus med høy hastighet, trådløs nettverkstilkobling, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot™WX80

- Exmor R™CMOS-sensor med 16,2 effektive megapiksler, Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 8x optisk zoom, forbedret optisk SteadyShot, full HD-video, Superior Auto, trådløs nettverkstilkobling, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot™WX60

- Exmor R™CMOS-sensor med 16,2 effektive megapiksler, Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 8x optisk zoom, forbedret optisk SteadyShot, full HD-video, Superior Auto, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot™TF1

– vanntett til 10 m, tåler støv, støt og minusgrader 5. Super HAD CCD-sensor med 16,1 effektive megapiksler, objektiv med 4x optisk zoom, optisk SteadyShot, HD-video, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot™H200

– Super HAD CCD-sensor med 20,1 effektive megapiksler, Sony-objektiv med 26x optisk zoom, HD-video, Intelligent Auto, Beauty Effect, Advanced Flash, kompatibelt med AA-batterier.

Cyber-shot™W730

- Super HAD CCD-sensor med 16,1 effektive megapiksler, Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 8x optisk zoom, optisk SteadyShot, HD-video, Intelligent Auto, Beauty Effect, Advanced Flash.

Cyber-shot™W710

- Super HAD CCD-sensor med 16,1 effektive megapiksler, Sony-objektiv med 5x optisk zoom, HD-video, Intelligent Auto, Beauty Effect, Advanced Flash.

Sony kan tilby et bredt utvalg tilbehør til Cyber-shot™ inkludert matchende etuier, stropper, batterier og ladere. Her ser du hele utvalget med tilbehør til Cyber-shot™

http://www.sony.no/hub/cyber-shot-digitalkameraer/tilbehor

Pris og tilgjengelighet

Sesongens nye, digitale kompaktkameraer fra Sony i Cyber-shot™-serien er WX200, WX80, WX60, TF1, H200, W730 og W710, og de er tilgjengelige i fra februar 2013. Kameraene får følgende veiledende priser:

1 Forbedret bildestabilisering på DSC-WX200 sammenliknet med den forrige modellen, DSC-WX100. Sammenlikning ved konvertering til lukkerhastighet i telefoto-enden av zoom-området (måling utført av Sony).

2 Stillbilder lagres via trådløs forbindelse til smarttelefon/nettbrett i en oppløsning på 2 megapiksler. Videofiler tatt opp med Cyber-shot™vil ikke bli lagret på smarttelefonen/nettbrettet.

3 Bildestørrelsen (piksler) reduseres ved bruk av Advanced Flash på modellene W710, W730, TF1, H200.

4 "TRILUMINOS(TM)Colour" og "TRILUMINOS(TM)Display" er unike markedsføringsnavn for Sony, til bruk med produkter og tjenester som oppnår et bredere fargebilde med videoer og stillbilder.

5 Cyber-shot™TF1: Vannfast tilsvarende IEC60529 IPX8. Kameraet kan brukes ned til 10 meters dyp i 60 minutter.

Støvsikkert tilsvarende IEC60529 IPX8.

Støtsikkerheten samsvarer med standardene MIL-STD 810F Method 516.5-Shock. Dette produktet har blitt testet ved å bli sluppet fra 1,5 meters høyde over en 5 cm tykk kryssfinérplate. Avhengig av brukerforhold og situasjoner gis det ingen garanti knyttet til skader, feil eller vannfasthet for kameraet.

Batterilevetiden kan bli kortere ved lavere temperaturer.

Powered by Labrador CMS