LG G FLEX

Pressemelding fra LG Electronics 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG G FLEX – VERDENS FØRSTE BUEDE SMARTTELEFON MED SELVREPPARERENDE BAKDEKSEL

Buet er det nye sorte. LGs nye og innovative smarttelefon vil snart være tilgjengelig på det nordiske markedet. 

LG Electronics vil på CES-messen i Las Vegas presentere den nye og unike modellen LG G Flex. Dette er verdens første buede smarttelefon hvor selve skjermen er buet, og med et fleksibelt selvreparerende bakdeksel som gjør at riper fra normal bruk glattes ut og forsvinner.

LG G Flex er basert på LG Electronics innovative og nyutviklede teknologi, med funksjoner som 6-tommers buet skjerm i P-OLED med Real RGB, KnockON og Dual Window.

Bedre lyd med smarttelefon som følger ansiktets konturer

Den spesielle buen på LG G Flex, gjør at telefonen følger ansiktets kontur. Dette gir betydelig bedre lydkvalitet, ettersom mikrofonen og høyttalerne er plassert nærmere munnen og øret. LG G Flex føles mye bedre å holde mot øret og kinnet på grunn av den ergonomiske buen. I tillegg gir den lette buen en bedre og mer omsluttende opplevelse når mobil brukes til for eksempel å se film eller til å spille med.

– LG G Flex er et svært innovativt produkt. Med sitt særegne design og unike brukeropplevelse, er vi glade for å se hvordan modellen blir mottatt i markedet, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for mobiler, LG Electronics.

Det selvhelbredende dekselet og den fleksible bøyningen er bra for både telefonens holdbarhet og for å imponere venner og bekjente - ganske viktig for den store gruppen av teknisk interesserte og for stilbevisste nordmenn.

LG G Flex er en premium-telefon med en rekke smarte funksjoner som gjør den enkel å bruke. Med LGs innovative "Rear Key", som først ble introdusert i 2013 toppmodellen LG G2, er de fysiske knappene på baksiden av telefonen, for at brukeren enkelt skal kunne nå den med pekefingeren. LG G Flex har også blitt utstyrt med den smidige funksjonen KnockON der brukeren aktiverer skjermen ved å trykke på den to ganger. I tillegg har den helt nye funksjoner som Quick Theatre, Dual Window og Swing Lockscreen.

Allerede en snakkis

LG G Flex har allerede fått mye oppmerksomhet over hele verden på grunn av sin unike form og selvhelbredende bakdeksel. Hemmeligheten bak den buede telefonen, er ikke bare dens buede OLED (P-OLED) skjerm på seks tommer, utviklet av LG Display spesielt for LG G Flex, men den har også verdens første buede smarttelefon-batteri fra søsterselskapet LG Chem.

Modellen er imidlertid mye mer enn bare det buede ytre. Det selvhelbredende bakdekslet, reparerer små riper som kan oppstå ved normal bruk, helt uten hjelp. På YouTube finnes det allerede klipp der det lages riper på baksiden av telefonen med skarpe redskaper, hvor ripene på LG G-Flex magisk forsvinner foran øynene på den som ser. LG anbefaler ingen privatpersoner å teste dette selv, men det er tydelig at G Flex kommer til å se ny ut lengere, med hjelp av det selvhelbredende bakdekselet.

Toppmoderne maskinvare

LG G Flex inneholder det mest avanserte brikkesettet på markedet, med Qualcomms Snapdragon 800, noe som gir telefonen en fantastisk presentasjon med detaljert grafikk. I kombinasjon med den kraftfulle teknologien, kan du finne operativsystemet Android 4.2 Jelly Bean, samt tilgang på mange smarte apper og verktøy.

Pris og tilgjengelighet

LG G Flex vil være tilgjengelig i Norge i løpet av første kvartal 2014. Informasjon om pris og eksakt dato for salgsstart, vil bli gitt i forbindelse med lanseringen.

Tekniske spesifikasjoner

· Prosessor: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon™ 800 (MSM 8974)

· GPU: Adreno 330, 450MHz

· Skjerm: 6 tommers HD (1280 x 720), Curved P-OLED (Real RGB)

· Minne: 2GB LP DDR3 RAM og 32GB eMMc

· Kamera: 13MP og front-kamera 2,1MP

· Batteri: 3 500mAh (innebygd)

· Operativsystem: Android Jelly Bean 4.2.2

· Størrelse: 160,5 x 81,6 x 7,9-8,7mm

· Vekt: 177g

· Nettverk: LTE / HSPA+ / GSM

· Tilkobling: Bluetooth 4.0, USB 3.0, WiFi (802.11 a/b/g/n/ac), NFC

· Farge: Titan sølv

· Lyd: Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback