Panasonic TZ70

Pressemelding fra Panasonic 5. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TZ70 – profesjonell bildekvalitet i kompakt reiseformat

Vi lanserer en ny versjon av vår populære TZ-kompaktserie, TZ70. Serien kjennetegnes av kompakt og stilig design, høy bildekvalitet og kreative muligheter. Wi-Fi-tilkobling og NFC gjør det enkelt å dele bilder og videoer fra ferien med venner og familie.

Med oppdatert High Sensitivity MOS-sensor og et 24 mm Leica vidvinkelobjekt, bildestabilisator og mulighet for full HD-video følger kameraet med i alle situasjoner. Kameraet gir kreativ frihet med blant annet flere filtereffekter og Time Lapse Shot-funksjon, som sørger for at kameraet tar flere bilder i et tidsintervall og setter det sammen til en MP4-videofil.

Ved å koble kameraet til telefonen kan den brukes som fjernkontroll hvis du ønsker å være med i bildet. På telefonskjermen ser du bildet du ville sett i søkeren på kameraet, og du kan kontrollere zoom og funksjon før du trykker på avløseren. Liker du å ta hoppebilder hjelper Jump Shot deg til å ta bildet i det du er høyest i luften. Dette er mulig ved å bruke smarttelefonens akselerometer.

TZ70 vil være tilgjengelig i slutten av februar/begynnelsen av mars 2015. Veiledende pris er 4099 NOK.

Spesifikasjoner TZ70:

Vi lanserer også lillebroren TZ57. Denne modellen er tilgjengelig fra midten av mars 2015 til en veiledende pris på 2899 NOK.

Powered by Labrador CMS