Samsung SUHD-TV

Pressemelding fra Samsung 6. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

2014 var året da TVen ble buet, multiroomhøyttalerne tok over den trådøse lyden og Smart TV ble en selvfølgelig del av vår TV-opplevelse. Vi er nå i startgropen av det nye året, og på CES i Las Vegas viser Samsung frem nyhetene som skal komme i 2015. Hva sier du til en TV som snakker med mobiltelefonen din, eller en Curved monitor med bildeforholdet 21:9?

Her kommer et utvalg av det Samsung viser på CES 2015.

Samsung SUHD – en fargesterk nykommer med smartere innhold

Årets TV fra Samsung

2015 blir året Samsung setter en ny standard for førsteklasses TV-titting. Med en miljøvennlig nanokrystallteknikk og en smartere bildemotor oppnår Samsung SUHD-TV banebrytende fremskritt for TV-skjermen. Samsung SUHD analyserer bildenes lysstyrke for å minimere unødvendig energiforbruk, samtidig som den gir tydeligere kontraster. Slik blir den sorte fargen mer sort og lysstyrken enda lysere.

I tillegg kan den tilby seeren opp til 64 ganger mer fargeuttrykk enn vanlig TV. Som alle Samsungs TV-modeller fra 2015 bygger SUHD på det egenutviklede operativsystemet Tizen, og er smart nok til å skalere opp innhold fra både HD og full HD til SUHD-oppløsning. Samsungs nye SUHD kommer i tre modeller: JS9500, JS9000 og JS 8500 i størrelser fra 48 til 88 tommer. Alle har den revolusjonerende buede formen og en stilren designramme som gjør TV-en vakker på en hvilken som helst vegg.

Samsung tar Smart TV til et nytt nivå med operativsystemet Tizen

En TV så smart at den snakker med din Samsung-mobil

Forenklet navigering, nedstrippet grensesnitt, integrert underholdning med spill og film, samt flere muligheter enn noen gang tidligere. Det er de store nyhetene når Samsung tar den smarte TV-en til neste nivå med 2015s nye line-up med Smart TV.

En stor forskjell sammenlignet med tidligere er at Smart Hub nå vises på én og samme side. Det gjør det enklere å navigere mellom ulike apper, og steamingtjenester og annet innhold blir lettere tilgjengelig. For eksempel vises anbefalinger tilpasset deg, eller serien du så på sist. Dessuten har muligheten til å synkronisere andre enheter med TV-en blitt videreutviklet.

Med WiFi Direct er det enkelt å dele innhold fra en smarttelefon til TVen eller vice versa, med bare et klikk. TVen er til og med så smart at den på egen hånd leter etter oppkoblede Samsungmobiler i nærheten. Samtlige smarte TV-modeller fra 2015 bygger på operativsystemet Tizen.

Powered by Labrador CMS